Οι Κινέζοι κατασκευαστές αυτοκινήτων είχαν πάντα μια αγάπη στις αντιγραφές μοντέλων από την Ευρώπη. Τόσο στα μικρά όσο και στα μεγαλύτερα, τα τετρακίνητα και τις λιμουζίνες.

Όπως φαίνεται την παλιά τους συνήθεια δεν την έχουν ξεχάσει αν και πλέον, έχουν αλλάξει …τροπάριο και πλέον επιθυμούν να βγάλουν δικές τους – χωρίς να αντιγράφουν – προτάσεις με το δικό τους σχεδιαστικό ταπεραμέντο. Τρανταχτό παράδειγμα, η αμιγώς κινέζικη φίρμα, που ετοιμάζεται να κάνει απόβαση στην Ευρώπη, η Hongqi , η οποία όμως, επιθυμεί να μπει στην καρδιά των λιμουζινών και να ταράξει τα νερά καθιερωμένων σε αυτή την κατηγορία κατασκευαστών.

Το νέο της χλιδάτο αυτοκίνητο  , που εκτός από την πολυτέλεια που εγγυάται δείχνει να έχει και πράσινες ευαισθησίες .Συγκεκριμένα, η E-HS9 είναι αμιγώς ηλεκτρική και ο ισχυρός ηλεκτροκινητήρας της  αποδίδει 550 ίππους. Το νέο μοντέλο επιθυμεί να κλέψει πελάτες από την Maybach αλλά και την Rolls-Royce! Και αυτό δεν είναι καθόλου απίθανο αφού η τιμή του αναμένεται να κυμανθεί κάτω από τα 75 χιλιάδες ευρώ.