Συγκίνηση, δάκρυα χαράς και χαμόγελα έφερε η εικόνα του 8χρονου να βγαίνει νικητής χτες από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο Πατρών.

Ο 8χρονος βγήκε νικητής από τη ΜΕΘ κρατώντας και το δώρο που του έδωσε το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό, δηλαδή ένα σκάφανδρο καθώς ο ίδιος έχει εξομολογηθεί πως όταν μεγαλώσει θέλει να γίνει αστροναύτης.

«Για να θυμάται την πρώτη του νίκη, τη νίκη της ζωής», επισήμανε στο thebest.gr ο Ανδρέας Ηλιάδης και πρόσθεσε: «Mια ακόμα μικρή νίκη του ΕΣΥ. Να μην φοβάται κανείς όσο το ΕΣΥ μας έχει νοσηλευτές και γιατρούς με τέτοια επιστημονική επάρκεια και πραγματική αγάπη για τη δουλειά τους. Στη μουντάδα των καιρών μας ας είναι αυτή η μικρή νίκη ένα μικρό χριστουγεννιάτικο δώρο για όλους μας».

Το μικρό παιδί από τον Πύργο αντιμετώπισε μια σπάνια επιπλοκή από τον κοροναϊό καθώς εμφάνισε συμπτώματα του συνδρόμου Καβασάκι.

Φοβόμασταν πως το επόμενο βήμα θα ήταν η διασωλήνωση

Συγκινημένος από τη χαρά του, ο πατέρας του 8χρονου Γιάννη μίλησε για τη δύναμη ψυχής του γιου του και για την αγωνία της οικογένειάς του.

Όπως είπε ο πατέρας του 8χρονου, φοβόταν ότι το επόμενο βήμα θα ήταν η διασωλήνωσή του , πράγμα το οποίο αποφεύχθηκε και τώρα ο μικρός Ιωάννης βρίσκεται στην αγκαλιά της μαμάς του σε δωμάτιο του νοσοκομείου. Ελπίζουν ότι όλα θα πάνε κατ ευχήν και όταν οι γιατροί τους το επιτρέψουν και φύγουν από το νοσοκομείο τις επόμενες μέρες, ο μικρός θα μπορεί να ανοίξει το δώρο του τα Χριστούγεννα μαζί με τα αδέρφια του, που τόσο πολύ αγωνιούν.

«Είμαι πολύ ευτυχισμένος που το παιδί μου κατάφερε να βγει από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου. Είναι στην αγκαλιά της μαμάς του, σε δωμάτιο του νοσοκομείου. Η δύναμη ψυχής του γιου μου να τα καταφέρει, έχει συγκινήσει τους γιατρούς, τους νοσηλευτές και εμένα τον ίδιο που αν και πατέρας του, δεν μπορώ να πιστέψω τη δύναμη αυτού του μικρού παιδιού.

Τα αδέλφια του τον περιμένουν με αγωνία σπίτι

Χτες που βγήκε από τη ΜΕΘ, οι γιατροί και οι νοσηλευτές, μας είχαν ετοιμάσει ένα μικρό event για να τον κάνουν χαρούμενο. Με χειροκροτήματα και χαμόγελα έγινε η έξοδός του από τη ΜΕΘ και συγκινηθήκαμε όλοι. Τα αδέρφια του, τον περιμένουν με αγωνία στο σπίτι, όταν μας το επιτρέψουν οι γιατροί. Σήμερα, είναι η σύζυγός μου μαζί του στο νοσοκομείο, εγώ του μίλησα με βιντεοκλήση σήμερα το πρωί και δεν μπορώ να κρύψω τη χαρά μου» είπε  στο protothema.gr ο πατέρας του 8χρονου Γιάννη.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από