Να ανακάμψει από τη βαριά ήττα με τη Ζόρια και να δώσει απαντήσεις απέναντι στην Μπράγκα είναι έτοιμη η ΑΕΚ, όπως δήλωσε ο Αντρέ Σιμόες.

Ο πορτογάλος μέσος της Ένωσης μίλησε για την αυριανή αναμέτρηση κόντρα στην Μπράγκα και τόνισε πως οι Κιτρινόμαυροι οφείλουν μιαν απάντηση, την οποία πρέπει να τη δώσουν κόντρα στους Πορτογάλους.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Αν η ομάδα χρωστάει κάτι στον… εαυτό της μετά το ματς με τη Ζόρια

«Νιώθουμε ότι αφήσαμε μια κακή εικόνα στο παιχνίδι με τη Ζόρια. Βέβαια, υπάρχουν παιχνίδια όπου ύστερα από μια αποβολή δεν πάει τίποτα καλά. Νιώθουμε ότι χρωστάμε μια απάντηση στον εαυτό μας και στους φιλάθλους μας, και θέλουμε να τη δώσουμε κόντρα στην Μπράγκα. Πρέπει να παίξουμε μυαλωμένα».

Ποιο πνευματικό στοιχείο θα επέλεγε από τη σεζόν που η ΑΕΚ κατέκτησε το πρωτάθλημα για να βγάλει τώρα;

«Είμαι πολλά χρόνια στην ομάδα και γνωρίζω τις απαιτήσεις της. Παρότι είχαμε αυτό το αρνητικό αποτέλεσμα, έχουμε μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα. Θυμάμαι όταν το κατακτήσαμε, είχαμε έναν αγώνα με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, όπου είχαμε κι εκεί ένα αρνητικό αποτέλεσμα και δεχθήκαμε πολλές κριτικές. Ίσως αυτό είναι το στοιχείο: πρέπει να δώσεις αμέσως μια καλή απάντηση κι αυτό θέλουμε να δώσουμε με την Μπράγκα. Ξέρουμε ότι είναι μια πολύ καλή ομάδα. Τη σεβόμαστε. Θα μπούμε όμως με στόχο να κάνουμε έναν καλό αγώνα και να κερδίσουμε».