Την αμέριστη στήριξή του στο μέλος του ΣΥΡΙΖΑ, Μυρσίνη Βουνάτσου, η οποία συγκρίνει τους νεκρούς της πυρκαγιάς στο Μάτι με τα θύματα του κοροναϊού με αναφορές για κρεμάλες, εξέφρασε μέσω Facebook o βουλευτής Παύλος Πολάκης.

Με το γνωστό του ύφος, ο αψύς Σφακιανός «έβαλε πλάτη» στο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ για τις δηλώσεις της με τις οποίες εξίσωσε τους νεκρούς που έχει προκαλέσει στην Ελλάδα η παγκόσμια πανδημία με τους ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους στην καταστροφική πυρκαγιά στο Μάτι το 2018.

«Μωρέ θα το γράψω που να χτυπήσετε τον κ@@ο σας κάτω δεξιοί και αριστεροί. Αν για τους 102 νεκρούς του Ματιού γυρεύατε κρεμάλες πέστε μου για τους 2.000+ τι πρέπει να γυρέψουμε;;» έγραψε χαρακτηριστικά η Μυρσίνη Βουνάτσου.

Ο Παύλος Πολάκης, από την πλευρά του, συγκρίνει την απαράδεκτη ανάρτηση της συντρόφισσάς του με αυτή του αντιδημάρχου Αθηναίων ο οποίος εν μέσω κρίσης προέβη σε μια άκαιρη επίδειξη πλούτου.

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΗ ΜΥΡΣΙΝΗ !!

Εσείς με τους «Μπάντεν-Μπάντεν»

Ου να ΧΑΘΕΙΤΕ τυμβωρύχοι της λίστας πέτσα, που θα (ξανα)πιάσετε στο στόμα σας τη Μυρσινη για να καλύψετε την καταστροφή της πανδημιας που έφερε ο Μωυσης και η παρέα του!!!

Ξεγυμνωθηκατε πια!

ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΗ ΜΥΡΣΙΝΗ !!

Εσείς με τους «Μπάντεν-Μπάντεν»

Ου να ΧΑΘΕΙΤΕ τυμβωρύχοι της λίστας πέτσα,που θα (ξανα)πιάσετε…

Δημοσιεύτηκε από Παύλος Πολάκης / Pavlos Polakis στις Κυριακή, 29 Νοεμβρίου 2020