Ο Ντιέγκο Μαραντόνα έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 60 ετών συγκλονίζοντας το παγκόσμιο ποδόσφαιρο και σκορπώντας θλίψη σε κάθε γωνιά του κόσμου.

Ωστόσο, ο δικηγόρος του Αργεντινού θρύλο και φίλος του, Ματίας Μόρλα με ανακοίνωση που εξέδωσε μέσω των social media ζητάει να γίνουν περαιτέρω έρευνες γύρω από τον θάνατο του, μιλώντας για αμέλεια του προσωπικού που φρόντιζε.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του δικηγόρου του Μαραντόνα:

«Σήμερα είναι μέρα πόνου και θλίψης. Νιώθω την απώλεια ενός φίλου, τον οποίο τίμησα με πίστη και υποστήριξη μέχρι την τελευταία στιγμή.

Σύμφωνα με το σχετικό πόρισμα, είναι ανεξήγητο ότι για 12 ώρες ο φίλος μου δεν είχε την προσοχή και τον έλεγχο από μέρος του προσωπικού που ασχολείται με τέτοιες υποθέσεις. Το ασθενοφόρο έκανε περισσότερη από μισή ώρα να φτάσει και αυτό είναι εγκληματική ηλιθιότητα. Αυτό το γεγονός είναι κάτι που δεν μπορούμε να παραβλέψουμε. Θα ζητήσω να ερευνηθούν οι συνέπειες ως το τέλος. Όπως μου είπε ο Ντιέγκο: Είσαι ο στρατιώτης μου, λειτούργησε χωρίς έλεος

Για να περιγράψω τον Ντιέγκο αυτή τη στιγμή της βαθιάς θλίψης και πόνου, μπορώ να πω ότι ήταν ένας καλός γιος, ο καλύτερος ποδοσφαιριστής στην ιστορία και ένας ειλικρινής άνθρωπος»

Αναπαύσου εν ειρήνη αδερφέ» έγραψε ο Μόρλα.