Η είδηση του θανάτου του Μπόμπι Μπράουν Τζούνιορ, γιο του τραγουδιστή Μπόμπι Μπράουν και θετού γιου της Γουϊτνεϊ Χιούστον, «πάγωσε» τη showbiz.

Ο 28χρονος γιος του συζύγου της αδικοχαμένης τραγουδίστριας Μπόμπι Μπράουν βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στο Λος Άντζελες.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι τώρα, κι όπως μεταδίδουν διεθνή ΜΜΕ, οι αρχές έλαβαν μια κλήση για επείγον περιστατικό λίγο πριν τις 2 τα ξημερώματα.

Όταν έφτασαν βρήκαν τον 28χρονο Μπόμπι Μπράουν, χωρίς να υπάρχουν ενδείξεις για εγκληματική ενέργεια ενώ ο ατζέντης του δεν θέλησε να κάνει «κανένα σχόλιο» γύρω από την αιτία θανάτου.

Η κατάρα των Χιούστον

Ο θάνατος του Μπόμπι Μπράουν Τζούνιορ έρχεται να προστεθεί σε μία σειρά από τραγικά γεγονότα που συνδέονται με την οικογένεια της Γουίτνεϊ Χιούστον και του Μπόμπι Μπράουν, η οποία τα τελευταία χρόνια έχει βιώσει πολλές απώλειες.

Η Γουίτνεϊ Χιούστον πέθανε το 2012 στο Μπέρβλι Χιλς στην Καλιφόρνια, σε ηλικία 48 ετών.

Η ιατροδικαστική έκθεση έδειξε ότι πέθανε από πνιγμό στην μπανιέρα της, μετά από μετά από καρδιακή προσβολή και χρήση κοκαΐνης.

Τρία χρόνια αργότερα, η κόρης της Γούτνεϊ Χιούστον, βρέθηκε αναίσθητη στο μπάνιο του σπιτιού της στη Τζόρτζια των ΗΠΑ.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, η τραγουδίστρια είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ και ναρκωτικών προτού πνιγεί.  Επανήλθε στη ζωή από τις υπηρεσίες πρώτων βοηθειών αλλά έχασε ένα σημαντικό μέρος των εγκεφαλικών λειτουργιών της και παρέμενε σε κώμα για έξι μήνες.

Οι εξετάσεις έδειξαν ότι ο θάνατός της προκλήθηκε από εγκεφαλική βλάβη που προκάλεσε η χρήση ναρκωτικών. Ήταν μόλις 22 ετών.

Ο πατέρας θεώρησε υπεύθυνο για τον θάνατό της τον σύντροφό της, Νικ Γκόρντον, o οποίος διώχθηκε δικαστικά και κρίθηκε τελικά ένοχος.

Τον Ιανουάριο του 2020, ο Γκόρντον πέθανε μετά από υπερβολική δόση ηρωίνης.

«Προσπάθησε σκληρά για να σηκώσει το κεφάλι του και να μείνει νηφάλιος. Ήθελε πραγματικά μια ευτυχισμένη και υγιή ζωή με την οικογένειά του περισσότερο από οτιδήποτε άλλο», είχε δηλώσει τότε ο δικηγόρος του Γκόρντον.

«Η καρδιά μου πηγαίνει προς την οικογένεια και τους φίλους που αφήνει ο Νικ και σε άλλες οικογένειες που ασχολούνται με τις απώλειες και τον πόνο που προκαλούνται από τα ναρκωτικά».