Ετοιμος να αγωνιστεί και να βοηθήσει τον Ολυμπιακό στο μεγάλο παιχνίδι με την Μάντσεστερ Σίτι (3/11) δηλωσε ο Μαντί Καμαρά στη συνέντευξη Τύπου, πριν την αναμέτρηση με την ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα.

Ο Αφρικανός χαφ εκπροσώπησε τους παίκτες του Ολυμπιακού και τόνισε ότι οι Ερυθρόλευκοι ταξίδεψαν στη Μεγάλη Βρετανία για να παλέψουν και να πάρουν ότι καλύτερο μπορούν από την αναμέτρηση. «Εάν καταφέρουμε να πάρουμε το τρίποντο θα είναι το τέλειο για εμάς», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Πως έζησε την περιπέτεια με τον κορωνοϊό και αν είναι έτοιμος για το ματς με την Μάντσεστερ Σίτι: «Με τον κορωνοϊό τις δύο πρώτες ημέρες ένιωθα μια κούραση. Μετά όμως ήμουν καλά. Προπονήθηκα στο σπίτι του και περίμενα να γυρίσω. Είμαι έτοιμος να βοηθήσω τον Ολυμπιακό».

Για τον προσωπικό του στόχο: «Για μένα το πιο σημαντικό είναι ο Ολυμπιακός να φτάσει όσο πιο μακριά γίνεται».

Ο Ολυμπιακός πέρσι έκανε ένα μεγάλο διπλό με την Αρσεναλ. Εφτασε κοντά στη νίκη με την Τότεναμ. Μπορεί να κάνει το… θαύμα του και κόντρα στη Σίτι; «Εμεις έχουμε έρθει εδώ για να σκεφτούμε μόνο το αυριανό παιχνίδι. Δεν πρέπει να σκεφτόμαστε τι έγινε πέρσι. Εχουμε συγκεντρωθεί στον αυριανό αγώνα και θέλουμε να πάρουμε βαθμούς. Εάν καταφέρουμε να πάρουμε το τρίποντο θα είναι το τέλειο για εμάς», είπε ο Αφρικανός.

Και πρόσθεσε: «Το μόνο που μπορώ να σας πω είναι ότι έχουμε έρθει για να κερδίσουμε βαθμούς. Οχι, για να δείξουμε ποιοι είμαστε. Αυτό που έχει σημασία είναι οι βαθμοί και γι’ αυτούς είμαστε εδώ».