Η ανθρώπινη τραγωδία δεν γνωρίζει σύνορα, είναι το μήνυμα της προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου η οποία εκφράζει τα συλλυπητήριά της στις οικογένειες των θυμάτων του σεισμού και στις δύο πλευρές του Αιγαίου.
Ευχή μας οι λιγότερε δυνατές απώλειες
Συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων του σεισμού στη Σάμο και τη Σμύρνη, εκφράζει με ανάρτησή της στο twitter η κα Κατερίνα Σακελλαροπούλου, τονίζοντας ότι «η ανθρώπινη τραγωδία δεν γνωρίζει σύνορα». Παράλληλα, σημειώνει «ευχή μας είναι οι λιγότερες δυνατές απώλειες και καθήκον μας η άμεση στήριξη του νησιού».
Τα συλλυπητήρια και η σκέψη μας στις οικογένειες των θυμάτων του σεισμού στη Σάμο και τη Σμύρνη. Η ανθρώπινη τραγωδία δεν γνωρίζει σύνορα. Ευχή μας οι λιγότερες δυνατές απώλειες και καθήκον μας η άμεση στήριξη του νησιού.
— President GR (@PresidencyGR) October 30, 2020
- Αφρικανική σκόνη: «Επεισόδιο διαρκείας με πολύ μεγάλη έκταση» λέει ο Κ. Λαγουβάρδος – Εικόνες από την Πάτρα
- Μακελειό στην Τουρκία: Νέα στοιχεία για τον θάνατο του 14χρονου δράστη – Βίντεο τον δείχνει να «προπονείται» σε σκοπευτήριο
- Πάλεψε για 2.392 ημέρες με τον καρκίνο: Πέθανε σε ηλικία 13 ετών η Μαρία Μουνιέθ






