H Όντρεϊ Χέπμπορν θα είναι το θέμα νέου ντοκιμαντέρ που ετοιμάζεται από την ομάδα πίσω από το «McQueen» που ήταν υποψήφιο για βραβείο BAFTA.

Το ντοκιμαντέρ «Audrey», που θα είναι διαθέσιμο σε DVD και ψηφιακή λήψη από τις 30 Νοεμβρίου, θα είναι ένα πορτρέτο της εμβληματικής σταρ μέσα από στιγμιότυπα που δεν έχουν προβληθεί ποτέ, καθώς και συνεντεύξεις με την οικογένειά της.

Έχουν γυριστεί αμέτρητα ντοκιμαντέρ για την ηθοποιό, η οποία εξακολουθεί να θεωρείται μία από τις πιο στιλάτες και κομψές γυναίκες της ιστορίας, αλλά το συγκεκριμένο υπόσχεται να σκάψει βαθύτερα για να μάθει ποια ήταν πέρα από τη λαμπερή γκαρνταρόμπα και τις κλασικές ταινίες.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Helena Coan (@helenajanecoan) στις

Η ηθοποιός πέρασε δύσκολα παιδικά χρόνια, είχε εγκαταλειφθεί από τον πατέρα της και μεγάλωσε υπό ναζιστική κατοχή στην Ολλανδία. Αυτές οι πρώτες εμπειρίες οδήγησαν σε «μια δια βίου μάχη με τα τραύματα του παρελθόντος της … και έριχναν σκιά στην προσωπική της ζωή» αναφέρεται σε δελτίο Τύπου για το ντοκιμαντέρ.

Στο ντοκιμαντέρ περιλαμβάνονται συνεντεύξεις με τον γιο της, Σον Χέπμπορν Φέρερ, την πρώην καλλιτεχνική διευθύντρια του Givenchy Κλερ Γουέιτ Κέλερ και τον ομότιμο διευθυντή σχεδιασμού του Tiffany Τζον Λόρινγκ.

Ως φόρο τιμής στην αγάπη της Όντρεϊ Χέπμπορν για το μπαλέτο, τρεις φημισμένες χορεύτριες θα την υποδυθούν σε διαφορετικά στάδια της ζωής της.

Η Φρανσέσκα Χέιγουαρντ θα υποδυθεί την ηθοποιό στο «Hollywood era Audrey» στο απόγειο της φήμης της, η Αλεσάντρα Φέρι την ενσαρκώνει στα τελευταία χρόνια της ζωής της και η Κίρα Μουρ θα εμφανιστεί ως «νεαρή Όντρεϊ», την οποία εντόπισε η παραγωγή μέσω μιας διαδικασίας ακρόασης σε σχολές μπαλέτου. Τις χορογραφίες στις σκηνές αυτές επιμελήθηκε ο Ουέιν ΜακΓκρέγκορ.

Η Χέλενα Κον σκηνοθέτης του ντοκιμαντέρ δήλωσε πως «η ταινία παρέχει πιο προσωπικές συνεντεύξεις με όσους ήξεραν την ηθοποιό καλύτερα, οι οποίες υφαίνονται γύρω από σπάνια αρχεία».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ