Περίμενε καιρό και θα χρειαστεί να περιμένει τουλάχιστον 15 μέρες ακόμα για να φορέσει τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια είναι θετικός στον κοροναϊό, όπως αποκάλυψε ο ίδιος μέσω των social media, όπου και κάλεσε τον κόσμο να φοράει μάσκες και να παραμείνει ασφαλής.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Πορτογάλου:

«Ήταν δύσκολο το καλοκαίρι μου και όπως ίσως καταλάβατε, έχασα κάποια στιγμή την πίστη μου ότι όλα θα πήγαιναν καλά. Ο Ιβάν Σαββίδης έχει τον τρόπο του. Πατρικό τρόπο. Του είμαι ευγνώμων που θα συνεχίσω στον ΠΑΟΚ, στο σπίτι μου.

Δυο μήνες περίμενα αυτήν ακριβώς τη στιγμή. Να ετοιμαστώ να ξαναβάλω τα ρούχα της προπόνησης, να δω τον προπονητή, τους συμπαίκτες και όλους που δουλεύουν στην ομάδα.

Ε, θα περιμένω καμιά 15αριά μέρες παραπάνω!!! Στις ιατρικές εξετάσεις για την επιστροφή, βρέθηκα θετικός στον covid-19! Είμαι χωρίς συμπτώματα, η γυναίκα μου και η κόρη μου πήραν τα αρνητικά τεστ, όλοι όσοι ήρθαν σε επαφή μαζί μου τις προηγούμενες μέρες υποβλήθηκαν σε τεστ και τα αποτελέσματά τους ήταν αρνητικά. Ξεκινάω με μια μικρή άδεια την νέα μου χρονιά στον ΠΑΟΚ. Σορρυ κόουτς! 😁

Ανυπομονώ να σας ξαναδώ όλους! Προστατέψτε τους εαυτούς σας, φορέστε μάσκες και σύντομα θα είμαστε όλοι μαζί… stay safe».