Η απώλεια του Βίρτζιλ Φαν Ντάικ είναι δυσαναπλήρωτη για τη Λίβερπουλ και οι οπαδοί αναρωτιούνται για την αποθεραπεία του Ολλανδού στόπερ. Ο Γιούργκεν Κλοπ τόνισε ότι αντιλαμβάνεται την κατάσταση, αλλά εξήγησε ότι αυτή η συζήτηση δεν έχει νόημα.

«Μπορώ να καταλάβω ότι ο κόσμος ενδιαφέρεται για τον Βίρτζιλ. Είναι εντάξει, δεν έχει νόημα να δίνουμε αναφορά για το καθημερινό του πρόγραμμα. Η επέμβαση θα γίνει στο σωστό χρόνο.

Για να είμαστε ειλικρινείς, δεν θέλουμε να ξέρουμε το πότε ακριβώς θα γυρίσει. Είναι προφανές πως θα πάρει χρόνο η αποθεραπεία. Όλοι οι άνθρωποι είναι διαφορετικοί. Δεν έχει νόημα να πω πότε θα γυρίσει» ανέφερε ο Κλοπ.

Ο προπονητής της Λίβερπουλ μίλησε και για τον Κώστα Τσιμίκα, λέγοντας ότι δεν θα βοηθήσει στο παιχνίδι με τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ στο Άνφιλντ: «Αυτή τη στιγμή δεν είναι διαθέσιμοι ο Όξλεϊντ-Τσάμπερλεϊν, ο Φαν Ντάικ και ίσως ο Κώστας Τσιμίκας, που είναι όλο και πιο κοντά στην επιστροφή αλλά δεν είναι ακόμα έτοιμος για αυτό το παιχνίδι, που έρχεται ούτε για το επόμενο.