Στις 4 Οκτωβρίου, η Λίβερπουλ υπέστη συντριπτική ήττα με 7-2 εκτός έδρας από την Άστον Βίλα για την 4η αγωνιστική της Premier League.

Τελευταία φορά που οι «κόκκινοι» δέχτηκαν επτά γκολ στο πρωτάθλημα ήταν τον Απρίλιο του 1963. Μετά από αυτή την ιστορική ήττα, ο Κλοπ αποκάλυψε ότι έστειλε ένα μεγάλο μήνυμα στα κινητά των παικτών του, τονίζοντάς τους ότι πρέπει να συνεχίσουν την προσπάθεια.

«Η νύχτα μετά τον αγώνα δεν ήταν η καλύτερη της ζωής μου, αλλά ξύπνησα το πρωί και ήξερα ότι έπρεπε να μιλήσω στα παιδιά μου, αλλά δεν ήταν εδώ.

Τους έστειλα ένα μακρύ, μακρύ μήνυμα. Ήταν οι σκέψεις μου γι’ αυτό που συνέβη και, μετά από αυτό ένιωσα πολύ καλύτερα, γιατί πλέον αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να προχωρήσουμε.

Είχαμε αρκετό καιρό για να το χωνέψουμε. Το να χάνεις ένα ματς είναι ακριβώς το αντίθετο από αυτό που θέλεις. Το να χάνεις 7-2 το κάνει, βεβαίως, χειρότερο, αλλά κάποιες φορές μπορεί να είναι πιο χρήσιμο.

Έχουμε την ευκαιρία να το δείξουμε αυτό κόντρα στην Έβερτον», δήλωσε ο Γερμανός τεχνικός στο «BBC».

Πλέον, η Λίβερπουλ θα προσπαθήσει να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα απέναντι στη συμπολίτισσα Έβερτον το ερχόμενο Σάββατο (17/10, 14:30).