Λίγο πριν το πολυαναμενόμενο νέο επεισόδιο του «Σπίτι με το MEGA», η πρωταγωνίστρια της μουσικής βραδιάς,  Άλκηστις Πρωτοψάλτη έστειλε το δικό της μήνυμα στους τηλεθεατές.

«Είμαι πολύ χαρούμενη που θα έρθω έστω και τηλεοπτικά σε επαφή με τον κόσμο, να ξέρετε ότι μου λείπετε» δήλωσε η  Άλκηστις Πρωτοψάλτη, μιλώντας στην κάμερα του MEGA λίγο πριν το μουσικό ραντεβού της με τους τηλεθεατές του Μεγάλου Καναλιού.

Στο αγαπημένο μουσικό ραντεβού των τηλεθεατών, στο «Σπίτι με το MEGA», την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου στις 23.10, η Άλκηστις Πρωτοψάλτη έρχεται να μας ταξιδέψει μελωδικά.

Η μοναδική ερμηνεύτρια μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη!» εκφράζει την ευχή να επανέλθουμε σύντομα σε μια κανονικότητα και δηλώνει σίγουρη πως η Τέχνη θα βρει και πάλι το δρόμο της ακόμη και μέσα από τις δυσκολίες.

«Νομίζω ότι μέσα από την αδράνεια που περνούμε αυτό το διάστημα θα έρθει μια όμορφη στιγμή που και πάλι θα αγκαλιαστούμε, θα φιληθούμε και θα ενωθούμε μέσα από τη μουσική» λέει με συγκίνηση.

Η σπουδαία ερμηνεύτρια παρουσιάζει μεγάλες επιτυχίες από την πολύχρονη καριέρα της, στην επιβλητική σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά, ενώνοντας «το παρελθόν με το παρόν» σε μία σύγχρονη συναυλία.

Μαζί με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη θα είναι και η καταξιωμένη, Δήμητρα Γαλάνη, με την οποία θα ερμηνεύσουν αγαπημένα ντουέτα.

«Για μένα δεν είναι απλά μια φίλη, είναι συγγένεια, σχέση αίματος μετά από όλα αυτά τα χρόνια» λέει για την Πρωτοψάλτη η Δήμητρα Γαλάνη, για να προσθέσει «μου άρεσε πάντα να έχω στο μυαλό μου τη φωνή της».

Σπάνια και μοναδική ερμηνεύτρια χαρακτηρίζει την Πρωτοψάλτη ο Νίκος Πορτοκάλογλου τονίζοντας την ικανότητά της να συνδυάζει τα απόλυτα άκρα – τον δυναμισμό με την τρυφερότητα, την εξωστρέφεια με το βάθος.

«Είμαι χαρούμενος που είμαι ένας κρίκος σε αυτήν την μουσική βραδιά» τα λόγια του Μάριου Φραγκούλη για το μουσικό ραντεβού της Παρασκευής.

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο: