Την πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά την απόφασή της να απέχει από την τηλεόραση πραγματοποίησε η Ελένη Μενεγάκη το βράδυ της Πέμπτης (8/10).

Η παρουσιάστρια βρέθηκε στη φωταγώγηση του Μεγάρου Μουσικής, που διοργάνωσε γνωστή εταιρεία καλλυντικών, με αφορμή την παγκόσμια εκστρατεία για τον καρκίνο του μαστού.

Η Ελένη Μενεγάκη μίλησε, μάλιστα, στις τηλεοπτικές κάμερες και ξεκαθάρισε αν θα τη δούμε σύντομα στην τηλεόραση.

«Νιώθω λίγο… μουδιασμένη μπροστά στις κάμερες. Μ’ αρέσει όταν ακούω ότι σας λείπω! Δεν ένιωσα ότι τώρα πρέπει να κάνω κάτι που δεν το κάνω… Ή πρέπει να είμαι στην τηλεόραση… Νομίζω ότι είχα πάρα πολύ μεγάλη ανάγκη – περισσότερη από όση χρειαζόμουν ή περίμενα- να κάτσω λίγο ήσυχα», είπε αρχικά η Ελένη Μενεγάκη για την απουσία της από την τηλεόραση.

«Ξεκίνησα γυμναστική, κάτι που δεν έχω ξανακάνει ποτέ στη ζωή μου, ενώ ακόμα ανοίγω κούτες που δεν προλάβαινα με τόση δουλειά» δήλωσε μιλώντας για το πώς περνά τον ελεύθερο χρόνο της μακριά από τις τηλεοπτικές κάμερες και τα στούντιο.

Στη συνέχεια η Ελένη Μενεγάκη απάντησε στο ενδεχόμενο επιστροφής στην τηλεόραση τη φετινή σεζόν, λέγοντας:

«Σε ότι αφορά τη δουλειά ειλικρινά δεν έχω σκεφτεί τίποτα πέρα από ότι σας είπα την 1η Ιουλίου που σας αποχαιρέτησα. Ήξερα ότι αυτή τη χρονιά δεν πρόκειται να δουλέψω. Ολόκληρη. Ούτε το Γενάρη. Όταν λέμε ολόκληρη, εννοούμε ολόκληρη. Τι θα κάνω παρακάτω δεν το ξέρω. Όπως νιώσω και όπως είναι η κατάσταση και θα δούμε» είπε μεταξύ άλλων η Ελένη Μενεγάκη.

Δείτε στο παραπάνω βίντεο όσα είπε η Ελένη Μενεγάκη: