Ο Όσκαρ Ισαάκ αναμένεται να υποδυθεί τον σκηνοθέτη Φράνσις Φορντ Κόπολα στην επερχόμενη ταινία «Francis And The Godfather».

Σε σκηνοθεσία Μπάρι Λέβινσον, η δραματική ταινία θα ακολουθεί τις «θρυλικές άγριες μάχες» που έδωσαν ο Κόπολα, το καστ και το συνεργείο για τα γυρίσματα της ταινίας «The Godfather» (Ο Νονός)

Παρά το γεγονός ότι το φιλμ του 1972 θεωρείται ως μία από τις σπουδαιότερες ταινίες όλων των εποχών, υπήρξαν πολλά εμπόδια που έπρεπε να ξεπεραστούν για να ολοκληρωθεί. Υπήρχε το ζήτημα των γυρισμάτων αποκλειστικά στη Νέα Υόρκη, η επιλογή του Μάρλον Μπράντο για τον πρωταγωνιστικό ρόλο, ο οποίος τότε δεν ήταν στην κορυφή και το θέμα των πραγματικών μαφιόζων που είχαν προβλήματα με τον τρόπο ζωής τους να προβάλλεται στη μεγάλη οθόνη.

Ο Τζέικ Τζίλενχαλ θα συμμετάσχει επίσης στη νέα ταινία ως Ρόμπερτ Έβανς, πρώην παραγωγός ταινιών και στέλεχος στούντιο που έπρεπε να πείσει τον Κόπολα να κάνει γυρίσματα στη Νέα Υόρκη.

Η ταινία «Francis and The Godfather» έλαβε τις ευλογίες του πραγματικού Φράνσις Φορντ Κόπολα. «Κάθε ταινία που κάνει ο Μπάρι Λέβινσον για ο,τιδήποτε, θα είναι ενδιαφέρουσα και αξιόλογη!» είπε σε δήλωσή του.