Στον… αέρα βρίσκεται η μεταγραφή του Ντανιέλε Βέρντε στη Σπέτσια, καθώς όπως αναφέρουν οι Ιταλοί, η ομάδα της γειτονικής χώρας δεν είναι διατεθειμένη να δώσει τα 800.000 € που ζητάει η Ενωση.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του «spezia1906», η ιταλική ομάδα έχει προτείνει στην ΑΕΚ να αποκτήσει τον βραχύσωμο μεσοεπιθετικό ως δανεικό για ένα χρόνο και να μπει υποχρεωτική οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι, ωστόσο, η συγκεκριμένη πρόταση φαίνεται πως δεν καλύπτει την Ενωση.

Οι Κιτρινόμαυροι σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, ζητούν 800.000 € για την παραχώρηση του Ντανιέλε Βέρντε και η ιταλική ομάδα αλλάζει ρότα, στρέφοντας το βλέμμα της σε άλλες περιπτώσεις.

«Οι διαπραγματεύσεις της Σπέτσια με την ΑΕΚ για τον Ντανιέλε Βέρντε έχουν σταματήσει λόγω των απαιτήσεων του ελληνικού συλλόγου. Ο παίκτης βρίσκεται σε κατάσταση αναμονής και περιμένει να δει πιο θα είναι το μέλλον του.

Ωστόσο, ο χρόνος τελειώνει και έτσι η Σπέτσια εξετάζει κι άλλους παίκτες. Η Σπέτσια δεν είναι διατεθειμένη να πληρώσει τα 800.000 ευρώ που απαιτούνται για τον παίκτη», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.