Μια «ανάσα» από την Γιουβέντους βρίσκεται ο Λουίς Σουάρες που μετράει μέρες στην Μπαρτσελόνα απ’ ότι φαίνεται. Η συμφωνία του με τους πρωταθλητές Ιταλίας είναι δεδομένη και αφορά συμβόλαιο για 2+1 χρόνια με απολαβές στα 6,5 εκατ. ευρώ που μπορεί να φτάσουν και τα 10 με κάποια μπόνους.

Οι Καταλανοί θα πάρουν επίσης ένα μικρό ποσό για τη μεταγραφή, εξάλλου οι σχέσεις των δύο ομάδων είναι σε πολύ καλό επίπεδο από το deal Πιάνιτς-Αρτούρ κι έτσι δεν πρόκειται να υπάρξει κάποιο πρόβλημα σε αυτό το κομμάτι.

Εκεί που φαίνεται πως υπάρχει ένα θέμα σύμφωνα με τη «Sport» και καθυστερεί την ολοκλήρωση της μεταγραφής, είναι στο ιταλικό διαβατήριο που πρέπει να πάρει ο 33χρονος επιθετικός ώστε να μην πιάσει μία από τις τρεις θέσεις μη Ευρωπαίων στο ρόστερ της Γιούβε.

Διαδικασία που αναμένεται να ολοκληρωθεί προς τα τέλη του μήνα καθώς θα πρέπει ο Σουάρες να περάσει και από κάποιες εξετάσεις.

Ο Ουρουγουανός είναι παντρεμένος με την Ιταλίδα Σοφία Μπάλμπι ωστόσο το γεγονός αυτό δεν τον βοηθάει στο θέμα του διαβατηρίου, όπως συνέβαινε στην Ισπανία.