Μετά τη διάγνωση του Κώστα Τσιμίκα με Covid-19, κινητοποιήθηκαν άμεσα οι άνθρωποι της Εθνικής ομάδας, προκειμένου να εξετάσουν όλα τα μέλη της αποστολής. Άπαντες υποβλήθηκαν σε τεστ, για να διαπιστώσουν εάν έχουν «κολλήσει» κοροναϊό.
Ωστόσο, τα αποτελέσματα όλων των εξετάσεων ήταν αρνητικά. Αυτό σημαίνει ότι συνεχίζεται κανονικά η προετοιμασία της Ελλάδας για το κυριακάτικο παιχνίδι με το Κόσσοβο στην Πρίστινα, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του UEFA Nations League.
Η Ελλάδα αναδείχτηκε ισόπαλη 0-0 στην πρεμιέρα του τουρνουά στη Σλοβενία και θέλει να πετύχει την πρώτη νίκη της. Αλλά και να πάρει «κεφάλι» στη βαθμολογία του ομίλου, για να διεκδικήσει καλύτερο πλασάρισμα στη βαθμολογία της UEFA.
- Σαίξπηρ: Βρέθηκε η ακριβής τοποθεσία της κατοικίας του στο Λονδίνο μετά από 400 χρόνια
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (16/4): Τα βλέμματα στραμμένα στο ΑΕΚ – Ράγιο Βαγιεκάνο και στο Ολυμπιακός – Αρμάνι Μιλάνο
- Καταρρέει το ρεύμα του Ατλαντικού: Κίνδυνος για βαρείς χειμώνες και ακραία καλοκαίρια στην Ευρώπη






