Στα άκρα οδηγούνται οι σχέσεις του Λιονέλ Μέσι με την Μπαρτσελόνα. Ο Αργεντίνος σούπερ σταρ είναι αποφασισμένος να αποχωρήσει από τον σύλλογο αυτό το καλοκαίρι και κάθε κίνηση του δείχνει ότι θέλει να γυρίσει σελίδα στην καριέρα του.

Ο Μέσι έμοιάζε ότι άλλαζε τακτική και ήθελε να χωρίσει φιλικά με την Μπαρτσελόνα χωρίς να υπάρξει δικαστική διαμάχη αλλά η διοίκηση της ομάδας δεν σκοπεύει να του το κάνει τόσο εύκολο. Ο Μπαρτομέου θα τον παραχωρήσει μόνο αν βρεθεί ομάδα που θα δώσει τα 700 εκατ. ευρώ της ρήτρας του, την οποία βέβαια αμφισβητεί η πλευρά του παίκτη που θεωρεί πως δεν ισχύει.

Και καπού εκεί ήρθε η αντίδραση του Μέσι με τον 33άχρονο άσο να ενημερώνει τους ανθρώπους των Μπλαουγράνα, μέσω των δικηγόρων του, ότι δεν θα δώσει το παρών στην αυριάνη προπόνηση του σύλλογου, δείχνοντας για άλλη μια φορά ότι θέλει να αποτέλεσει παρελθόν από την ομάδα που μεγαλούργησε τα προηγούμενα χρόνια και να συνεχίσει την καριέρα του εκτός Βαρκέλωνης.

Πλέον, αναμένεται η αντίδραση της Μπαρτσελόνα, αν ο Μέσι δεν θα παρευρεθεί στην έναρξη της προετοιμασίας και αν αυτή η κίνηση του παραβαίνει τους όρους του συμβόλαιου του, με τους Καταλανούς να επιμένουν ότι ο καλύτερος παίκτης στην ιστορία τους θα αποχωρήσει μόνο αν καταφθάσει στα γραφεία του σύλλογου πρόταση που θα αγγίζει την ρήτρα αποδέσμευσης του.