Για την οριστική και αμετάκλητη απόφαση του να φύγει από τη Βαρκελώνη, ενημέρωσε ο Λιονέλ Μέσι τη διοίκηση της Μπαρτσελόνα! Σύμφωνα με την έγκυρη αργεντινική ιστοσελίδα TyC Sports, ο Μέσι έστειλε FAX στους «μπλαουγκράνα» και τους γνωστοποίησε την πρόθεση του.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα από την πατρίδα του pulga, το οποίο επιβεβαιώνεται επίσης από την Καταλονία, ο Λιονέλ Μέσι ενημέρωσε με FAX τη διοίκηση των «μπλαουγκράνα» για την πρόθεση του να αποχωρήσει από το σύλλογο.

Ο 32χρονος σούπερ σταρ επικοινώνησε με τον Ζοζέπ Μαρία Μπαρτομέου, κάνοντας του γνωστή την οριστική απόφαση που έχει λάβει να φύγει από τον σύλλογο της Βαρκελώνης. Ο Μέσι θέλει να εκμεταλλευτεί την ρήτρα που έχει στο συμβλολαιο, επιτρέποντας του να αποχωρήσει οποιαδήποτε στιγμή επιθυμεί.

Το ρεπορτάζ από τον επίσης έγκυρο Gerard Romero, κάνει λόγο για μη εμπιστοσύνη του Μέσι προς το πρόσωπο του προέδρου των «μπλαουγκράνα», ο οποίος φαίνεται πως έχει εξαντλήσει την υπομονή του Αργεντινού άσου. Μάλιστα ο Μέσι δεν θα επιστρέψει στο προπονητικό κέντρο για τα ιατρικά τεστ ενόψει της νέας σεζόν.

Αυτη τη στιγμή η Μάντσεστερ Σίτι φαντάζει ο επικρατέστερος προορισμός του Μέσι, καθώς έχει δηλώσει και στο παρελθόν πως θα ήθελε να συνεργαστεί ξανά με τον Πεπ Γκουαρδιόλα, ωστόσο δεν είναι λίγες οι φορές το τελευταίο διάστημα, που το όνομα του Αργεντινού έχει συνδεθεί με αυτό της Ίντερ.