Η σύζυγος του Κόμπι Μπράιαντ, Βανέσα, έκανε μια συγκινητική ανάρτηση για τον αείμνηστο σύζυγό της, ο οποίος πέθανε στις 26 Ιανουαρίου 2020 μαζί με την κόρη του Τζίτζι σε αεροπορικό δυστύχημα, με αφορμή την ημέρα των γενεθλίων του.

«Χαρούμενα γενέθλια. Σ΄ αγαπώ και μου λείπεις περισσότερο από ό, τι θα μπορούσα ποτέ να εξηγήσω» έγραψε η Βανέσα Μπράιαντ στον «Μάμπα», ο οποίος την Κυριακή (23/8) θα γινόταν 42 ετών.

“To my baby,» the post started. 💔

Δημοσιεύτηκε από New York Post στις Κυριακή, 23 Αυγούστου 2020

«Εύχομαι εσύ και η Τζίτζι να ήσασταν εδώ για να γιορτάσετε! Μου λείπουν οι αγκαλιές σου, τα φιλιά σου, το χαμόγελό σου, το δυνατό γέλιο σου. Μου λείπει το να σε κοροϊδεύω, να σε κάνω να γελάς… Μου λείπει όταν καθόσουν στο πόδι μου σαν το μεγάλο μωρό που είσαι. Σκέφτομαι συνεχώς τη γλυκύτητα και την υπομονή σου. Σκέφτομαι ό, τι θα έκανες στην κατάστασή μου».

«Σε ευχαριστώ που εξελίχθηκες μαζί μου και για να με διδάξεις πώς να είμαι δυνατή» συνεχίζει η Βανέσα Μπράιαντ, όπως μεταδίδει σχετικά το ΑΠΕ.

«Πως να βλέπω τα καλύτερα στους ανθρώπους και να αφήνω τις χειρότερες πλευρές τους. Οι χειρονομίες σου γεμάτες στοργή και ο απίστευτος τρόπος σου μας λείπει τρομερά. Βλέπω το χαμόγελό σου μπροστά μου κάθε μέρα. Θεέ, μου λείπετε και οι δύο τόσο πολύ. Οι ζωές μας είναι άδειες χωρίς εσένα και την Τζίτζι. Μακάρι να μπορούσα να ξυπνήσω από αυτόν τον φοβερό εφιάλτη».

«I always wanted to go first so that I selfishly didn’t have to feel this heartache,» Vanessa Bryant wrote. 💔

Δημοσιεύτηκε από Us Weekly στις Κυριακή, 23 Αυγούστου 2020

Και κατέληξε:

«Σας ευχαριστώ που μου έδωσες αρκετή αγάπη για περισσότερο από μια ζωή. Σε οποιαδήποτε άλλη ύπαρξη θα σε διάλεγα. Ευχαριστώ που μου έδειξες τι είναι η αληθινή αγάπη. Ευχαριστώ για όλα. Ξέρω ότι η Τζίτζι μου θα σε γιορτάζει, όπως κάνει πάντα στις ιδιαίτερες ημέρες μας. Μου λείπει η στοχαστική πριγκίπισσα μου! Ναταλία, Γιάννα, Μπιάνκα, Κάπρι κι εγώ σου ευχόμαστε καλά γενέθλια αγάπη μου. Σε αγαπώ τώρα και για πάντα. #amoreeterno».

Η μακροσκελής ανάρτηση της Βανέσα Μπράιαντ αναπαράχθηκε επίσης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης των Λέικερς, ομάδα της οποίας ο Κόμπε θα παραμείνει αιώνιο σύμβολο.

Αναλυτικά το μήνυμα της Βανέσα Μπράιαντ για τα γενέθλια του Κόμπι:

«Στο μωρό μου.

Ευτυχισμένα γενέθλια. Σε αγαπώ και μου λείπεις περισσότερο απ ‘όσο μπορώ να εξηγήσω. Εύχομαι εσύ και η Gigi  να ήσασταν εδώ, για να γιορτάσουμε για εσένα. Εύχομαι να μπορούσα να σου μαγειρέψω το αγαπημένο σου φαγητό όπως επίσης και μια τούρτα μαζί με την Gigi . Μου λείπουν οι μεγάλες αγκαλιές σου, τα φιλιά σου, το χαμόγελό σου, το τεράστιο και ηχηρό γέλιο σου. Μου λείπει να σε πειράζω, να σε κάνω να γελάς. Μου λείπει να κάθεσαι πάνω μου, σαν το μεγάλο μου μωρό όπως είσαι. Σκέφτομαι συνέχεια τόσο πόσο τρυφερός και υπομονετικός ήσουν.

Σκέφτομαι όσα έκανες για να με βοηθήσεις σε κάθε εμπόδιο που βρισκόταν στον δρόμο μου. Σε ευχαριστώ που με βοήθησες να μεγαλώσω μαζί σου και που με δίδαξες τον τρόπο για να είμαι δυνατή. Να βλέπω τα θετικά στους ανθρώπους. Μας λείπουν οι στοχαστικές σου υποδείξεις και ο καταπληκτικός τρόπος που μας έκανες να αισθανόμαστε όμορφα. Κάνω εικόνα το μεγάλο σου χαμόγελο και τις αγκαλιές σου που μας καλωσόριζαν κάθε μέρα. Θεέ μου, μου λείπετε και οι δύο τόσο πολύ.

Οι ζωές μας είναι τόσο άδειες χωρίς εσένα και την Gigi .  Έχω διαλυθεί μέσα μου. Όσο κι αν θέλω να κλάψω, βάζω στο πρόσωπό μου ένα χαμόγελο για να βοηθήσω τις μέρες να λάμπουν λίγο περισσότερο για τις κόρες μας.

Δεν είμαι εγώ η δυνατή, αλλά εκείνες. Είμαι σίγουρη πως είσαι περήφανος γι’ αυτές. Φορούν ένα χαμόγελο κάθε μέρα στο πρόσωπό μου. Εύχομαι να μπορούσα να ξυπνήσω από αυτόν τον απαίσιο εφιάλτη. Μακάρι να μπορούσα να κάνω έκπληξη στα κορίτσια και να καλωσορίσω εσένα και την Gigi  πίσω στο σπίτι μας. Είμαι θυμωμένη που δεν έφυγα πρώτη. Πάντα ήθελα να φύγω πρώτη ώστε να μην νιώσω αυτόν τον πόνο. Υποτίθεται ότι έπρεπε να σου λείπω. Θα έπρεπε η Gigi  να είναι εδώ με τις αδελφές της. Θα έπρεπε να είμαι εγώ στη θέση σου.

Είναι τόσα πολλά αυτά που θέλω να σου πω και να σου δείξω, τόσο σε εσένα όσο και στην Gigi . Τόσα πολλά πράγματα που θα σας έκαναν και τους δύο χαρούμενους. Τόσα επιτεύγματα των κοριτσιών μας. Τόσα πράγματα που θα σε έκαναν περήφανο. Είμαι ευγνώμων που έχω κομμάτια του παραδείσου εδώ στην γη, χάρη σε εσένα. Σε ευχαριστώ που με αγάπησες τόσο πολύ που μου φτάνει για πολλές ζωές. Σε κάθε ζωή, εσένα θα διάλεγα. Σε ευχαριστώ που μου έδειξες τι σημαίνει αληθινή αγάπη. Σε ευχαριστώ για όλα. Ξέρω ότι η Gigi  μου γιορτάζει για εσένα, όπως έκανε πάντα στις ιδιαίτερες μέρες μας.

Μου λείπει τόσο πολύ η πριγκίπισσά μου. Η Natalia, η Gianna, η Bianka, η Capri  και εγώ σου ευχόμαστε χαρούμενα γενέθλια αγάπη μου. Σε αγαπώ για τώρα και για πάντα».