Ο Χάρι Μαγκουάιρ έχει τραβήξει τα φώτα της δημοσιότητας, πάνω του, μετά τα επεισόδια που έγιναν στην Μύκονο. Ο αμυντικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Σύρου για να απολογηθεί για όσα έγιναν, καθώς μέσα σε όλα, υπήρξε και επίθεση σε αστυνομικό. Τελικά, αφέθηκε ελεύθερος ωστόσο η υπόθεση συνεχίζει να διερευνάται.

Όπως ήταν λογικό, όλη η Αγγλία αλλά και η Ευρώπη, δεν έχουν σταματήσει να ασχολούνται με το θέμα του. Μάλιστα, η «Sun» βρήκε και έκανε γνωστό, τον λογαριασμό που πλήρωσε ο αρχηγός των «μπέμπηδων», αναφέροντας παράλληλα, ότι δεν σταμάτησε να πίνει και να καταναλώνει μεγάλες ποσότητες αλκοόλ.

Συγκεκριμένα, το δημοσίευμα τονίζει: «Οι τύποι αυτοί ήταν προφανές πως ψάχνονταν για καβγά μαζί του. Δεν ξέρω τι ομάδα υποστήριζαν, πάντως δεν ήταν σίγουρα φίλοι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Τον έβριζαν, τον έλεγαν άχρηστο και πως παίζει σε τραγική ομάδα. Τον αποκαλούσαν ακόμη και… ψυγείο. Του φώναζαν κάποια άσχημα πράγματα για τον ίδιο, αλλά και την αεροπορική τραγωδία του Μονάχου».