Το “Saving the World”, το τραγούδι που έγραψε η Monika προς τιμήν όσων δίνουν αγώνα απέναντι στην πανδημία κορωνοϊού, απέκτησε ένα ξεχωριστό video clip γυρισμένο εξ ολοκλήρου στην Ακρόπολη.

Ο φιλανθρωπικός σύλλογος γυναικών Daughters of Penelope-Paris ξεκίνησε μια παγκόσμια πρωτοβουλία, με στόχο τη συγκέντρωση εσόδων, για τη στήριξη των ελληνικών δημόσιων φορέων παροχής υγείας, που μάχονται κατά της πανδημίας Covid-19.

Ο σύλλογος αποφάσισε να χρησιμοποιήσει το τραγούδι “Saving the World” της Μonika, ως κύριο όχημα για την προώθηση του συγκεκριμένου σκοπού.

Στο πλαίσιο αυτό, δημιουργήθηκε ένα ξεχωριστό video clip το οποίο γυρίστηκε εξ ολοκλήρου στην Ακρόπολη των Αθηνών, με μια επίλεκτη ομάδα συντελεστών που συμπεριλαμβάνει τον προτεινόμενο για Όσκαρ, Γιώργο Μαυροψαρίδη, στο μοντάζ, καθώς και τον βραβευμένο με “Best Cinematography Award” από την Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου, Σίμο Σαρκετζή, ως διευθυντή φωτογραφίας.

Απολαύστε το «Saving the World»:

To μήνυμα της Monika

«Παρθενώνας, 05:54 π.μ.

Για 2.500 χρόνια στέκεται εκεί και μας υπενθυμίζει πως είμαστε ακόμη ζωντανοί και ότι μπορούμε να προχωράμε ακόμα και μέσα από τις πιο σκληρές και πρωτόγνωρες δοκιμασίες.

Η ιδέα του ήρωα γεννήθηκε στην Ελλάδα και τώρα, δίπλα σε αυτό το αρχέγονο σύμβολο δύναμης, ανθεκτικό στο πέρασμα των αιώνων και στις ματαιοδοξίες των ανθρώπων, έχω την ευκαιρία να υμνήσω τους σημερινούς μας ήρωες. Αυτούς που μας κρατάνε ζωντανούς και φωτίζουν με τον τρόπο τους τον δρόμο της ανθρωπότητας, έναν δρόμο ελπίδας και δύναμης.

O Παρθενώνας έμεινε δυνατός για χιλιάδες χρόνια κι εμείς τώρα αυτό το σύμβολο αντλήσαμε την έμπνευσή μας για την δημιουργία αυτού του βίντεο, το οποίο με πολλή συγκίνηση και υπερηφάνεια μοιράζομαι μαζί σας σήμερα.

Αυτό το ξεχωριστό video clip με ύψιστη εθνική και συμβολική αξία, που γυρίστηκε εξ ολοκλήρου στην Ακρόπολη των Αθηνών, με μια επίλεκτη ομάδα συντελεστών που συμπεριλαμβάνει τον προτεινόμενο για Όσκαρ, Γιώργο Μαυροψαρίδη, στο μοντάζ, καθώς και τον βραβευμένο με “Best Cinematography Award” από την Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου, Σίμο Σαρκετζή, ως διευθυντή φωτογραφίας, θα λειτουργεί στο εξής ως κύριο όχημα για την κινητοποίηση της παγκόσμιας κοινότητας και την προώθηση της συγκέντρωσης εσόδων για τη στήριξη των ελληνικών δημόσιων φορέων παροχής υγείας που μάχονται κατά της πανδημίας Covid-19. Θα ήθελα να απευθύνω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον φιλανθρωπικό σύλλογο γυναικών Daughters of Penelope-Paris, που επέλεξε το ‘’Saving The World’’ για να υπηρετήσει τον σκοπό αυτό.»