Για την πρόσφατη περιπέτεια που αντιμετώπισε με την υγεία του μίλησε ο Κρατερός Κατσούλης.

Ο Κρατερός Κατσούλης αντιμετώπισε το χειμώνα ένα σοβαρό πρόβλημα με την υγεία του.

Ήταν, όπως είχε εξομολογηθεί μία από τις πιο δύσκολες περιόδους της ζωής του, κατά την οποία παρέλυσε και ήταν αβέβαιο αν θα κατάφερνε να ξαναπερπατήσει.

«Έκανα έξι μήνες αποθεραπεία για να μπορέσω να αρχίσω να ξαναπερπατάω… Μετά την ασθένεια που πέρασα αναθεώρησα πάρα πολλά πράγματα», είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή του.

Ο ηθοποιός και παρουσιαστής της εκπομπής «Στη φωλιά των ΚουΚου» αναφέρθηκε στο πρόβλημα που αντιμετώπισε σε συνέντευξη που έδωσε στο τηλεοπτικό περιοδικό 7 μέρες tv.

Ο δημοφιλής ηθοποιός και σύζυγος της Κατερίνας Καραβάτου  είπε πως μετά το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε έπρεπε κάποια πράγματα να κάνει πάλι από την αρχή.

View this post on Instagram

Αγαπημένοι φίλοι καλησπέρα σας! Σήμερα το απόγευμα αποφάσισα, λόγω εμφάνισης κάποιων συμπτωμάτων να προχωρήσω προληπτικά στο τεστ για τον κορονοϊο. Ως εκ τούτου και σεβόμενος, την οικογένεια μου, τους συνεργάτες μου, όλους τους ανθρώπους που συναναστρέφομαι καθημερινά, την δημόσια υγεία, με εντολή των γιατρών, μαζί, με την στήριξη της διοίκησης του Star, θα παραμείνω σε απομόνωση μέχρι την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων ως οφείλω. Αύριο και μεθαύριο λοιπόν για καθαρά προληπτικούς λόγους αποφασίστηκε ότι δεν θα προβληθεί η εκπομπή μας! Ελπίζω και ευχόμαστε όλοι ότι τα αποτελέσματα θα είναι αρνητικά, ότι δεν θα έχει συμβεί κάτι νέο που θα μεταβάλει και πάλι την καθημερινότητα μας, και την Τετάρτη 18 Μαρτίου, με το καλό να επιστρέψουμε στη δουλειά μας, κοντά σας, και να συνεχίσουμε να σας κρατάμε συντροφιά ψυχαγωγώντας σας! Μένουμε σπίτι και μετακινούμαστε μόνο για τη δουλειά μας, όπως όλοι, και για τα εντελώς απαραίτητα! Όλα θα πάνε καλά!! Με αγάπη  ψυχραιμία και χιούμορ! Όχι στο πανικό, ναι στην αλληλεγγύη! Καλό βράδυ! #menoumespiti #μένουμεσπίτι #μένουμε_σπίτι #μενουμεσπιτι #παραμένουμε_άνθρωποι

A post shared by @ krateroskatsoulis on

-Διάβασα ότι αντιμετώπισες μια σοβαρή ασθένεια. Απαιτήθηκαν έξι μήνες αποθεραπείας, προκειμένου να αποφευχθεί οποιοδήποτε ενδεχόμενο να μη μπορείς να περπατήσεις;

Δεν υπήρχε ενδεχόμενο να μην μπορώ να περπατήσω. Έπρεπε να δυναμώσω, όμως. Αν οι εξετάσεις δεν ήταν καλές, θα μπορούσα να έχω πολύ σοβαρό πρόβλημα στην υγεία μου. Επειδή είχα πάρει πολλή κορτιζόνη, είχα αποδυναμωθεί. Έπρεπε να ξεκινήσω κάποια πράγματα από την αρχή.

-Τι σε δίδαξε αυτή η περιπέτεια;

«Συνειδητοποίησα ότι ποτέ δεν ξέρει κανένας μας τι θα φέρει ο χρόνος. Αποφάσισα συνειδητά να κάνω τα όνειρά μου πραγματικότητα. Έτσι δημιούργησα και το χώρο μου, το Modus Vivendi», είπε χαρακτηριστικά ο Κρατερός Κατσούλης.