Με την πιο πρόσφατη ανάρτηση της στο Instagram η Τζένιφερ Άνιστον στέλνει το δικό της ηχηρό μήνυμα για τη χρήση μάσκας την εποχή του κοροναϊού.

O κοροναϊός συνεχίζει να «θερίζει»στις ΗΠΑ ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι – ανάμεσά τους και πολλοί celebrities – που με τον τρόπο τους προσπαθούν να ενθαρρύνουν τον κόσμο να τηρεί τα μέτρα προστασίας εξηγώντας πόσο σημαντικό είναι όλοι να βοηθήσουν στην καταπολέμηση της Covid-19.

Ανάμεσα στις φωνές αυτές, είναι και εκείνη της Τζένιφερ Άνιστον, η οποία δημοσίευσε στο λογαριασμό της στο Instagram το δικό της οργισμένο μήνυμα.

Πριν από λίγες ημέρες η διάσημη ηθοποιός, ο Τομ Χανκς αλλά και πολλοί άλλοι καλλιτέχνες, θέλησαν να τονίσουν τη σπουδαιότητα της χρήσης μάσκας ποζάροντας στα μέσα κοινωνικής τους δικτύωσης με μάσκα, και στέλνοντας ένα πολύ δυνατό μήνυμα σε όσους αρνούνται να τη χρησιμοποιήσουν.

View this post on Instagram

I understand masks are inconvenient and uncomfortable. But don’t you feel that it’s worse that businesses are shutting down… jobs are being lost… health care workers are hitting absolute exhaustion. And so many lives have been taken by this virus because we aren’t doing enough. ⠀ ⠀ I really do believe in the basic goodness of people so I know we can all do this 🥰 BUT still, there are many people in our country refusing to take the necessary steps to flatten the curve, and keep each other safe. People seem worried about their “rights being taken away” by being asked to wear a mask. This simple and effective recommendation is being politicized at the expense of peoples’ lives. And it really shouldn’t be a debate 🙏🏼 ⠀ ⠀ If you care about human life, please… just #wearadamnmask 😷 and encourage those around you to do the same ❤️

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston) on

Η σοκαριστική ανάρτηση 

Η Τζένιφερ Άνιστον επέστρεψε, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία ενός φίλου που ήταν σε αναπνευστήρα στο νοσοκομείο.

«Αυτό είναι Covid. Αυτό είναι πραγματικό» έγραψε η Τζένιφερ Άνιστον, αναρτώντας στον λογαριασμό της στο Instagram φωτογραφία του φίλου της Κέβιν, ο οποίος διαγνώσθηκε τον περασμένο Απρίλιο με Covid-19, εισήχθη σε νοσοκομείο και έπρεπε να διασωληνωθεί.

Όπως διευκρίνισε επίσης η ίδια στην ανάρτησή της η οποία έγινε αμέσως viral, ο Κέβιν ήταν «απολύτως υγιής, ούτε ένα υποκείμενο νόσημα».

Στο ίδιο post η Τζένιφερ Άνιστον δημοσίευσε και άλλη μια φωτογραφία, στην οποία ποζάρει μαζί με την κολλητή της Κόρντεϊ Κοξ να φορούν πανομοιότυπες μάσκες.

«Δεν μπορούμε να είμαστε τόσο αφελείς που να θεωρούμε ότι είμαστε σε θέση να ξεφύγουμε από αυτό… αν θέλουμε να τελειώσει αυτό -και θέλουμε, σωστά;- το μόνο βήμα που μπορούμε να κάνουμε είναι ΠΑΡΑΚΑΛΩ #φοραμεμιαπαλιομάσκα» σχολίασε.

Η Τζένιφερ Άνιστον ζήτησε από τους θαυμαστές της να «σκεφτούν όλους αυτούς που έχουν ήδη υποφέρει από αυτόν τον τρομερό ιό» και να πάρουν μέτρα προστασίας για τις οικογένειές τους και τον εαυτό τους γιατί η Covid-19 «εμφανίζεται σε όλες τις ηλικίες». Και έκλεισε το σχόλιό της, λέγοντας ότι, ευτυχώς, ο Κέβιν έχει «σχεδόν αναρρώσει».

Διάσημες φίλες της Τζένιφερ Άνιστον μεταξύ των οποίων οι Γκουίνεθ Πάλτροου και η Μισέλ Πφάιφερ, χαιρέτησαν την κίνηση της σταρ του Χόλιγουντ: «Right on sister» ήταν η αντίδραση της Πάλτροου. «Μου φαίνεται παράξενο γιατί είναι αυτό τόσο δύσκολο για ορισμένους» ήταν το σχόλιο της Πφάιφερ.