Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις κατά τη διάρκεια της πολύκροτης δίκης του Τζόνι Ντεπ εναντίον της βρετανικής εφημερίδας The Sun, για δημοσίευμα του 2018 σύμφωνα με το οποίο ο «Τζακ Σπάροου» από τους Πειρατές της Καραϊβικής χτυπούσε την πρώην σύζυγό του, Άμπερ Χερντ, με τα φώτα αυτή τη στιγμή να βρίσκονται στραμμένα σε όσα καταθέτει η πρώην σύζυγος του σταρ του Χόλιγουντ, Άμπερ Χέρντ.

Χτύπησε τον Τζόνι Ντεπ «για να υπερασπιστεί την αδελφή της»

Η ηθοποιός Άμπερ Χερντ παραδέχτηκε ότι χτύπησε μία φορά τον πρώην σύζυγό της, υποστηρίζοντας όμως ότι το έκανε για να υπερασπιστεί την αδελφή της.

Καταθέτοντας στη δίκη της εφημερίδας The Sun που κατηγορείται ότι «δυσφήμισε» τον Ντεπ με ένα δημοσίευμά της, η 34χρονη ηθοποιός είπε ότι χτύπησε τον σύζυγό της το 2015, για να τον εμποδίσει να σπρώξει την αδελφή της, τη Γουίτνεϊ Ενρίκες, από τη σκάλα.

«Χτύπησα τον Τζόνι εκείνη την ημέρα για να υπερασπιστώ την αδελφή μου», απάντησε στις επίμονες ερωτήσεις της Έλινορ Λόους, της δικηγόρου του ηθοποιού.

«Θα την έσπρωχνε στη σκάλα και, τη στιγμή που έγινε αυτό, θυμήθηκα ότι είχα ακούσει ότι είχε πετάξει μια πρώην φίλη του από τη σκάλα, νομίζω την Κέιτ Μος», πρόσθεσε.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ Η Χερντ υποστήριξε ότι άκουσε αυτή τη «φήμη» από «δύο πρόσωπα» και εξήγησε ότι στο παρελθόν δεν είχε αντιδράσει ποτέ στα «χρόνια» βιαιοπραγιών του πρώην συζύγου της.

«Ποτέ δεν τον χτύπησα και δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτό το επεισόδιο… Ήταν η πρώτη φορά μετά από όλα αυτά τα χρόνια», είπε.

Αρνείται τους εξωσυζυγικούς δεσμούς με Τζέιμς Φράνκο και Έλον Μασκ

Παράλληλα σύμφωνα με το ΑΠΕ, η Άμπερ Χερντ διέψευσε ότι διατηρούσε ερωτικό δεσμό με τον πολυεκατομμυριούχο επιχειρηματία Έλον Μασκ ή με τον συνάδελφό της, τον Τζέιμς Φράνκο, την εποχή που ήταν ακόμη παντρεμένη με τον Τζόνι Ντεπ.

Η 34χρονη ηθοποιός καταθέτει ως μάρτυρας υπέρ της βρετανικής εφημερίδας The Sun, εναντίον της οποίας έχει προσφύγει ο Ντεπ ισχυριζόμενος ότι τον δυσφήμισε χαρακτηρίζοντάς τον βίαιο σύζυγο σε ένα ρεπορτάζ, το 2018.

Η εκδοτική εταιρεία NGN μιλά για 14 περιπτώσεις κατά τις οποίες ο πρωταγωνιστής των «Πειρατών της Καραϊβικής» βιαιοπράγησε εναντίον της τότε συζύγου του.

Από την πλευρά του, ο Τζόνι Ντεπ υποστηρίζει ότι η Χερντ ήταν βίαιη και ότι διατηρούσε δεσμό με τον Φράνκο και τον Μασκ στα δύο χρόνια που κράτησε ο γάμος τους.

Η δικηγόρος του Ντεπ, η Έλινορ Λόους, κατηγόρησε σήμερα την Χερντ ότι δεχόταν συχνά επισκέψεις από τον ιδρυτή της SpaceX τον Μάρτιο του 2015. «Δεν είχα καν επαφή με τον Έλον πριν από το 2016», απάντησε η Χερντ, καταθέτοντας για δεύτερη ημέρα στο Ανώτατο Δικαστήριο του Λονδίνου.

Η Λόους διάβασε στο δικαστήριο ένα μήνυμα που έστειλε ο Έλον Μασκ στη Χερντ το 2016, την επομένη μιας από τις επιθέσεις που λέει ότι δέχτηκε η ηθοποιός από τον πρώην σύζυγό της, όταν την χτύπησε στο πρόσωπο με το κινητό τηλέφωνό του, σύμφωνα με τα λεγόμενά της.

Στο μήνυμα αυτό ο Μασκ της προτείνει να πληρώσει για λογαριασμό της μια υπηρεσία που θα την προστατεύει από τον Ντεπ.

«Η προσφορά μου ισχύει ακόμη και αν δεν θέλεις να με ξαναδείς ποτέ… Με λίγα λόγια, συγγνώμη που ήμουν ηλίθιος. Αυτή η σιγή ασυρμάτου είναι άσχημη. Νοιάζομαι απλώς και μόνο επειδή σ’ αγαπώ πολύ», ανέφερε το μήνυμα αυτό.

Η δικηγόρος παρουσίασε επίσης βίντεο που είχαν τραβηχτεί το 2016 από κάμερες ασφαλείας στις οποίες η Χερντ εμφανίζεται συντροφιά με τον ηθοποιό Τζέιμς Φράνκο, λίγη ώρα μετά από έναν καυγά με τον Ντεπ.

Η Χερντ ωστόσο επέμεινε ότι δεν είχε ερωτική σχέση με τον Φράνκο, με τον οποίο απλώς «μιλούσαν». «Μου έλεγε, Ω Θεέ μου, μα τι σου συνέβη;», διαβεβαίωσε.

Υπενθυμίζεται ότι στην αρχή της εβδομάδας η Χερντ είπε ότι φοβόταν ότι ο Ντεπ θα την σκότωνε και ότι εκείνος επέρριπτε την ευθύνη των πράξεών του στο «τέρας» αντί στον εαυτό του.

Ο 57χρονος σταρ αρνείται ότι χτύπησε ποτέ την πρώην σύζυγό του, την οποία χαρακτηρίζει ναρκισσίστρια, υπολογίστρια και κοινωνιοπαθή που την ενδιέφερε μόνο να του καταστρέψει τη ζωή.