Η Ελένη Μενεγάκη δεν θα μπορούσε να εγκαταλείψει τους τηλεαθετές τόσο εύκολα!

Ανοίγει δικό της κανάλι στο Youtube

Σύμφωνα με με πληροφορίες της εφημερίδας «On time», η παρουσιάστρια παράλληλα με τις καλοκαιρινές της διακοπές στην Άνδρο, σχεδιάζει  προσεχτικά το επόμενό της βήμα.«Ακόμη είναι και εκεί είναι πολύ προσεχτική. Το προϊόν το οποίο θα κρατήσει στα χέρια της πρέπει πρώτα να αντιπροσωπεύει την ίδια» ανέφερε στην εφημερίδα πρόσωπο που γνωρίζει αρκετά καλά την παρουσιάστρια.

Εφόσον το κανάλι στο YouTube προχωρήσει, το πρόβλημα στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι πως η Ελένη Μενεγάκη δε μπορεί, αλλά και δε θέλει να έχει καθημερινή παρουσία στο διαδίκτυο. Πολλές ανάλογες περιπτώσεις επωνύμων έχουν λήξει άδοξα, καθώς στην πορεία τα διαδικτυακά αυτά κανάλια ξεφούσκωσαν.

Το νέο βήμα

View this post on Instagram

#eleni …. Ελαφρύ γεύμα για βράδυ που προτείνω και σε εσάς: Πολύχρωμη σαλάτα με ξηρούς καρπούς και ντοματίνια. Και βασικό συστατικό η σος από Μακεδονικό Ταχίνι με Μέλι, λεμόνι και λαδάκι που θα νοστιμέψει το πιάτο σας και θα σας χαρίσει θρέψη και ενέργεια. #makedonikotahini #kaneikalo 👉🏻🎁 Και όσοι από εσάς αγαπάτε το Μακεδονικό Ταχίνι όσο κι εγώ, κάντε like και follow @makedonikoshalvas και 10 τυχεροί θα κερδίσετε αγαπημένα προϊόντα που θα σας κρατήσουν δυνατούς και γεμάτους ενέργεια!

A post shared by @ elenimenegaki on

Η Ελένη Μενεγάκη και η ομάδα της επιθυμούν τη δημιουργία ενός δυνατού team για το διαδικτυακό κανάλι (από κομμωτές, μέχρι στιλίστες και γιατρούς έως κοσμετολόγους και κατασκευαστές κοσμημάτων) ώστε να υπάρχει συνεχής ροή βίντεο στο Youtube, χωρίς απαραιτήτως την καθημερινή της παρουσία.

Πάντως οριστικές αποφάσεις δεν έχουν ακόμη ληφθεί, αν και η παρουσιάστρια και οι συνεργάτες της αυτήν την περίοδο βρίσκονται σε αναζήτηση ονόματος για το κανάλι στο YouTube, όποτε και αν αυτό ξεκινήσει τη λειτουργία του.