Έναν μίνι απολογισμό για τα όσα συνέβησαν τον τελευταίο χρόνο έκανε ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Γαβαλάς.

Στο μήνυμα που ανάρτησε στα social media το μεσημέρι της Δευτέρας ο Νίκος Γαβαλάς αναφέρθηκε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, στην κυριαρχία του Ολυμπιακού στο ελληνικό πρωτάθλημα, την είσοδο της ομάδας στους ομίλους του Champions League, αλλά και στο μεγάλο παιχνίδι που ακολουθεί με την Γουλβς για το Europa League.

«Είναι βέβαιο πως με αυτά τα δεδομένα -ισχυρή διοίκηση και τους φίλους της ομάδας διαρκώς στο πλευρό της- ο Ολυμπιακός θα συνεχίσει να γράφει σπουδαία κεφάλαια στην ένδοξη ιστορία του», ανέφερε στο τελευταίο κομμάτι της ανάρτησής του.

Αναλυτικά το μήνυμά του:

Τέτοιες ημέρες ήταν πέρσι τον Ιούλιο, όταν μπαίναμε στην αφετηρία της σεζόν, για τον εκτός έδρας αγώνα με τη Βικτόρια Πλζεν. Χθες βράδυ, με τη συμπλήρωση 57 αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις, η οικογένεια του Ολυμπιακού πανηγύρισε με λαμπρό τρόπο, την κατάκτηση του 45ου πρωταθλήματος στην ένδοξη ιστορία της.

Σε αυτή τη μακρά και επίπονη διαδρομή που είχε πολλά εμπόδια, το σύνολο του Πέδρο Μαρτίνς κυριάρχησε απόλυτα στους αγωνιστικούς χώρους. Το επιβεβαιώνουν ξεκάθαρα οι αριθμοί: ο Ολυμπιακός έχει την καλύτερη επίθεση και άμυνα, τις περισσότερες ευκαιρίες, τον πρώτο σκόρερ, τον πρώτο παίκτη σε ασίστ.

Το αποδεικνύει η βαθμολογική διαφορά από τον ΠΑΟΚ (18 βαθμοί) και την ΑΕΚ (22 βαθμοί). Το εισπράξαμε και από την αναγνώριση από τους αντιπάλους, όταν έσβηναν οι προβολείς, στις συζητήσεις που είχαμε μαζί τους στα αποδυτήρια.

Ο ηγέτης του συλλόγου, ο κ. Βαγγέλης Μαρινάκης δημιούργησε το ισχυρό οικοδόμημα που άνοιξε τη ψαλίδα στις εντός συνόρων διοργανώσεις και έδωσε τη δυνατότητα στα εκατομμύρια των φίλων της ομάδας να συνεχίσουν να ονειρεύονται: τίτλους στην Ελλάδα και ευρωπαϊκές υπερβάσεις.

Η είσοδος στους ομίλους του Champions League από το μονοπάτι των μη πρωταθλητών, ήταν η πρώτη μεγάλη υπέρβαση της χρονιάς. Ακολούθησε η πρόκριση επί της Άρσεναλ. Και στις 6 Αυγούστου, υπάρχει το ραντεβού με τη Γουλβς. Αφήνοντας εκτός μία ακόμη αγγλική ομάδα, ο Ολυμπιακός θα βρεθεί στη μεγάλη γιορτή του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, το Final 8 του Europa League.

Η επίτευξη αυτού του στόχου θα έχει οφέλη και για το ελληνικό ποδόσφαιρο, σε μία σεζόν όπου ουσιαστικά στηρίχθηκε αποκλειστικά στην πορεία του Ολυμπιακού στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Είναι βέβαιο πως με αυτά τα δεδομένα -ισχυρή διοίκηση και τους φίλους της ομάδας διαρκώς στο πλευρό της- ο Ολυμπιακός θα συνεχίσει να γράφει σπουδαία κεφάλαια στην ένδοξη ιστορία του.​

Τέτοιες ημέρες ήταν πέρσι τον Ιούλιο, όταν μπαίναμε στην αφετηρία της σεζόν, για τον εκτός έδρας αγώνα με τη Βικτόρια…

Δημοσιεύτηκε από Nikos Gavalas στις Δευτέρα, 20 Ιουλίου 2020