Ο Ολυμπιακός πέρασε… αέρα από το «Κλεάνθης Βικελίδης», επικρατώντας με 4-2 του Αρη και συνέχισε την αήττητη πορεία του στο φετινό πρωτάθλημα.

Μετά το τέλος του παιχνιδιού ο Πέδρο Μαρτίνς αναφέρθηκε στις ευκαιρίες που έδωσε σε παίκτες που δεν είχαν μέχρι τώρα πολύ χρόνο συμμετοχής, κάνοντας ειδική μνεία στους Τοροσίδη, Μπρούνο και Ραντζέλοβιτς. «Είναι χαρά του προπονητή να δίνει ευκαιρίες σε κάποια παιδιά που δεν έπαιξαν πολύ. Ήταν σημαντικό για μένα, το είχα υποσχεθεί», είπε ο Πορτογάλος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ήταν ένα ανοιχτό παιχνίδι. Έλειπε ο ρυθμός από κάποιους παίκτες που δεν έχουν συνηθίσει να παίζουν πολύ. Είχαμε πολλά λάθη και πολλές ευκαιρίες, αλλά εμείς ήμασταν πιο αποτελεσματικοί. Και οι δύο ομάδες έπαιξαν για να κερδίσουν», ανέφερε αρχικά.

Για τις ευκαιρίες που έδωσε σε παίκτες είπε: «Είναι χαρά του προπονητή να δίνει ευκαιρίες σε κάποια παιδιά που δεν έπαιξαν πολύ. Ήταν σημαντικό για μένα, το είχα υποσχεθεί και ακόμη κι όταν δεν έπαιζαν ήταν πολύ σωστοί επαγγελματίες».

Για την ασίστ του Τοροσίδη: «Είναι πολύς καιρός που είχε να παίξει, αλλά οι δύο πιο έμπειροι παίκτες μας, ο Τόρο και ο Αβραάμ, είναι πολύτιμοι.

Το να είναι σε αυτό το επίπεδο δείχνει πόσο δούλευε και πόσο σημαντικός είναι για την ομάδα. Είναι σημαντικό για την ομάδα να έχει τέτοιους παίκτες που θα είναι έτοιμοι ανά πάσα στιγμή».

Για τη χρησιμοποίηση του Ραντζέλοβιτς ως δεξί μπακ είπε: «Είναι από τα ματς που μας επιτρέπουν τέτοιες δοκιμές. Μπορεί να το κάνει και ο Μπρούνο. Σε τέτοια ματς μπορούμε να κάνουμε δοκιμές».

Για το αν θα ήταν διαφορετικό ματς υπό άλλες συνθήκες δεδομένου ότι ο Άρης σκόραρε έξι φορές φέτος απέναντι στον Ολυμπιακό, τόνισε: «Αξίζουν συγχαρητήρια οι παίκτες του Άρη για την απόδοσή τους και το πνεύμα που δείχνουν, ειδικά τις τελευταίες εβδομάδες, αλλά και στον προπονητή τους».