Στις 15 Ιουλίου το θέατρο στη χώρα μας, τη χώρα που γεννήθηκε, αποκτά ξανά ζωή!

Θίασοι ξεκινούν περιοδείες, ανοιχτά θέατρα θα φιλοξενήσουν παραστάσεις και ειδικά διαμορφωμένοι χώροι θα στεγάσουν θεατρικά δρώμενα.

Γι’ αυτό και η Ένωση Θεατρικών Παραγωγών προσπαθεί να προωθήσει την επανεκκίνηση του θεάτρου μετά το λουκέτο του κορωνοϊού με το μήνυμα  «βγαίνουμε από το σπίτι για να αισθανθούμε ξανά την ευεργετική επίδραση της τέχνης στη ζωή μας».

Για το λόγο αυτό δημιούργησε τρία σποτ που υπενθυμίζουν την μαγεία του θεάτρου, την αξία της «ζωντανής» παράστασης αλλά κυρίως τη μέγιστη σημασία τήρησης των κανόνων ασφαλείας για την προστασία τόσο της δικής μας υγείας όσο και των διπλανών μας.

Τα σποτ θα προβληθούν τους επόμενους μήνες στην τηλεόραση και θα αναρτηθούν ψηφιακά σε ενημερωτικές ιστοσελίδες.

Στα σποτ πρωταγωνιστούν ο Γρηγόρης Βαλτινός και η Ελένη Ράντου με το σενάριο να υπογράφει ο Γρηγόρης Βαλτινός και τη σκηνοθεσία τους ο Εμμάνουελ Μανιός

Τα γυρίσματα έγιναν στο θέατρο Αλίκη όπου οι δύο πρωταγωνιστές περιφέρονται στους χώρους του και καλούν το κοινό να επιστρέψει στις πλατείες των θερινών, αυτή τη φορά θεάτρων.

Γι’ αυτό και τονίζουν ότι «Οι αποστάσεις θα τηρούνται και στο θέατρο, αλλά η τέχνη θα μας φέρει κοντά. Όπως γίνεται πάντα».

Το πρώτο σποτάκι είναι πλέον διαθέσιμο και μπορείτε να το δείτε εδώ: https://youtu.be/yDOGRuvhdj0

 

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από