Περίοδο προσαρμογής διανύει ο Όλαφ Ρέμπε στη Θεσσαλονίκη, παρακολουθώντας τα παιχνίδια του ΠΑΟΚ και συζητώντας με τους νέους συνεργάτες του. Ο Γερμανός έχει αρκετά τετ-α-τετ και με τον Άμπελ Φερέιρα, προκειμένου να ενημερωθεί για όλα τα θέματα της ομάδας.

Στις πρώτες μέρες του στην Τούμπα, ο Ρέμπε ρωτάει, ακούει, σχηματίζει άποψη και δεν μιλάει πολύ. Απολύτως λογικό, αφού ακόμα δεν ξέρει πρόσωπα και πράγματα, ώστε να κινείται με άνεση. Ωστόσο, ο Ρέμπε δεν θα χρειαστεί πολύ χρόνο για να συνηθίσει στο νέο εργασιακό περιβάλλον του.

Πάντως, αυτό που δεν έχει θίξει ακόμα ο Ρέμπε είναι η δουλειά του Άμπελ Φερέιρα. Ο Γερμανός σίγουρα θα έχει συζητήσει με τον Ιβάν Σαββίδη, αλλά προς το παρόν αποφεύγει κάθε κουβέντα για το «καυτό» θέμα. Είτε επειδή δεν έχει ληφθεί οριστική απόφαση από τον ιδιοκτήτη, είτε διότι το timing δεν κρίνεται κατάλληλο.

Στο μεταξύ, ο Ρέμπε συνομιλεί με τον Φερέιρα για το παρόν και το μέλλον του ΠΑΟΚ. Άλλωστε, ο Πορτογάλος έχει συμβόλαιο και από τη στιγμή που κανένας δεν του έχει πει ότι θα απολυθεί, εργάζεται σαν να μην συμβαίνει το παραμικρό… Όχι πως δεν αντιλαμβάνεται την επίθεση που δέχεται, αλλά ο ίδιος θα τηρήσει πιστά το συμβόλαιο του.