Έφτασε η ώρα για το καλύτερο μουσικό ραντεβού στο MEGA την Παρασκευή 26 Ιουνίου στις 11 το βράδυ. Για να θυμηθούμε τις φορές που διασκεδάσαμε, τραγουδήσαμε, νοσταλγήσαμε, χορέψαμε, διασκεδάσαμε. Μια ακόμα βραδιά «ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟ MEGA» θα κλείσει πανηγυρικά τη σεζόν και θα υπογραμμίσει τους λόγους για τους οποίους οι μουσικές μας συναντήσεις … ήρθαν για να μείνουν.

Σημαντικοί καλλιτέχνες βρέθηκαν στο στούντιο και μας χάρισαν υπέροχες ερμηνείες. Ο Αντώνης Ρέμος, η Άννα Βίσση, ο Γιώργος Νταλάρας, οι ΜΕΛΙSSES, η Νατάσα Θεοδωρίδου, ο Κωνσταντίνος Αργυρός, η Δήμητρα Γαλάνη, οι ΠΥΞ-ΛΑΞ και ο Τόνι Σφήνος.

Μαζί τους κορυφαία ονόματα της ελληνικής δισκογραφίας σε guests εμφανίσεις. Μεταξύ αυτών ο Δημήτρης Μπάσης, η Ελένη Τσαλιγοπούλου, η Ασπασία Στρατηγού, η Ελευθερία Αρβανιτάκη, η Μαρίζα Ρίζου, ο Λεωνίδας Μπαλάφας, ο Γιώργος και ο Νίκος Στρατάκης, ο Στέλιος Διονυσίου, η Καίτη Γαρμπή, ο Θέμης Αδαμαντίδης, η Ελένη Φουρέιρα, ο Πέτρος Ιακωβίδης, η Πίτσα Παπαδοπούλου, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, ο Δημήτρης Κόψης, η Πίτσα Παπαδοπούλου, ο Παντελής Καναράκης, ο Δάκης, η Μαντώ, ο Λάμπης Λιβιεράτος, ο Κώστας Χαριτοδιπλωμένος, ο Κώστας Μπίγαλης, η Πωλίνα.

Κάθε εκπομπή και ένα διαφορετικό μουσικό κεφάλαιο, ένα ξεχωριστό μελωδικό ταξίδι. Άλλοτε νοσταλγικό και συναισθηματικό, άλλοτε χορευτικό και διασκεδαστικό.

«ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΕ…» ξεχώρισε από την πρώτη προβολή του με τα ποσοστά τηλεθέασης να το επιβεβαιώνουν αλλά και με την ενεργή συμμετοχή των τηλεθεατών στα social media. Το hashtag κάθε εκπομπής ήταν σταθερά πρώτο στα trends της βραδιάς.

Αυτή την Παρασκευή 26 Ιουνίου στις 11 το βράδυ θα κρατήσουμε ζωντανές τις μουσικές αναμνήσεις από τις καλύτερες συναντήσεις μας «ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟ MEGA»

ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟ MEGA

Παρασκευή 26 Ιουνίου, στις 11 το βράδυ