Λαγούς από το… καπέλο πρέπει να βγάλει ο Γιώργος Δώνης για την τακτική του Παναθηναϊκού στο σημερινό (21/6, 21:30) παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Ο Δώνης έχει να διαχειριστεί πάρα πολλές απουσίες, με τελευταία αυτήν του Εμάνουελ Ινσούα, ο οποίος υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα το Σάββατο.

Πριν από τον Αργεντινό είχαν τεθεί νοκ άουτ οι Γιόχανσον, Νάγκι, Πούγγουρας, Νούνες και Μπεκ.

Πλέον, ο Δώνης προσανατολίζεται σε σύστημα 4-2-3-1, με μικρές προσαρμογές, διότι για παράδειγμα δεν έχει κλασικό εξτρέμ στη διάθεσή του.

Στην εστία θα διατηρηθεί ο Διούδης και στο κέντρο της άμυνας θα οπισθοχωρήσει ο Κουρμπέλης, για να βρεθεί δίπλα στον Σένκεφελντ.

Στο δεξιό άκρο θα μετακομίσει ο Κολοβέτσιος, λειτουργώντας περισσότερο ως τρίτος στόπερ, ενώ το αριστερό άκρο θα καλύψει ο Χατζηθεοδωρίδης.

Στη μεσαία γραμμή, οι Χρήστος Δώνης και Ανουάρ θα συνθέσουν το δίδυμο των αμυντικών χαφ.

Ο Αγιούμπ θα έχει ρόλο επιτελικού μέσου, ο Χατζηγιοβάνης θα παίξει δεξιός εξτρέμ, ο Καμπετσής αριστερός εξτρέμ και ο Μακέντα θα αρχίσει ως μοναδικός προωθημένος.

Θέση στην ενδεκάδα διεκδικεί και ο Ζαχίντ, ο οποίος όμως, επειδή διανύει τις τελευταίες μέρες του στην Αθήνα, ίσως να μην είναι συγκεντρωμένος στο 100%.