Ο Γκάρεθ Μπέιλ δεν διάγει και τις καλύτερες μέρες του στην Μαδρίτη και την Ρεάλ, με τον 30χρονο άσο να βρίσκεται συνεχώς στο στόχαστρο. Ο παλαίμαχος επιθετικός, Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ μίλησε για την αντιμετώπιση που έχει ο Ουαλός στους Μαδριλένους και τη συνεχόμενη κριτική προς το πρόσωπό του.

Ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ αναρωτήθηκε τον λόγο που συνεχίζει στην Ρεάλ ο Μπέιλ, τονίζοντας πως κάτι βρίσκει και του αρέσει.

«Ο Μπέιλ τα τελευταία χρόνια στη Ρεάλ Μαδρίτης δεν παίζει τόσο πολύ. Η τωρινή κατάσταση, χωρίς οπαδούς, ίσως του κάνει καλό. Δεν είναι ωραίο να δέχεσαι γιουχαΐσματα από τους ίδιους τους φιλάθλους σου. Οπότε μπορεί να βρει και πάλι ψυχολογία. Παρόλα αυτά δεν αποκλείεται οι οπαδοί της Ρεάλ να τον αποδοκιμάζουν ακόμη και από την… τηλεόραση.

Ωστόσο, αυτό είναι κάτι που δεν θα μπορέσω ποτέ να το καταλάβω. Ποιος ο λόγος να αποδοκιμάζεις παίκτες της ίδιας σου ομάδας; Νομίζω ότι η κριτική που δέχεται είναι λίγο πιο… προσωπική σε σχέση με την κριτική που δέχονται άλλοι παίκτες. Ακόμη και πέντε γκολ να σκοράρει σε ένα ματς πάντα θα έχουν κάτι να του πουν. Κάτι δεν θα τους άρεσε.

Γι’ αυτό το λόγο και αναρωτιέμαι. Γιατί ακόμη και τώρα να βρίσκεται στη Ρεάλ, μετά από τέτοια αντιμετώπιση; Αλλά μάλλον κάτι πάει καλά για εκείνον εκεί. Κάτι βρίσκει και του αρέσει. Παρόλα αυτά θεωρώ πως ό,τι και αν κάνει πάντα θα υπάρχει αρνητικό κλίμα για τον Μπέιλ».