Χωρίς τον Ματιέ Βαλμπουενά, ο οποίος προφυλάσσεται από τον Πέδρο Μαρτίνς ενόψει του επαναληπτικού του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ, θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός στον αυριανό αγώνα (21/6, 21:30) με τον Παναθηναϊκό στο Καραϊσκάκη, για την 3η αγωνιστική των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας.

Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Ματιέ Βαλμπουενά (σύσπαση στον οπίσθιο μηριαίο) δεν είναι σοβαρό, αλλά ο Πορτογάλος προπονητής θα τον προφυλάξει για να τον έχει έτοιμο για τη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ, αλλά και για τα επόμενα παιχνίδια που ακολουθούν.

Από εκεί και πέρα, οι Ερυθρόλευκοι το βράδυ του Σαββάτου ολοκλήρωσαν χωρίς απρόοπτα την προετοιμασία τους ενόψει του παιχνιδιού με τον Παναθηναϊκό, με τον Πορτογάλο μετά το τέλος της προπόνησης να ανακοινώνει την αποστολή για τον αγώνα με το Τριφύλλι.

Συγκεκριμένα, την αποστολή απαρτίζουν οι Σα, Αλέν, Τζολάκης, Ελαμπντελαουί, Γκασπάρ, Τοροσίδης, Παπαδόπουλος, Σεμέδο, Μπα, Σισέ, Τσιμίκας, Καφού, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Γκιγιέρμε, Ραντζέλοβιτς, Μασούρας, Λοβέρα, Μπρούνο, Φορτούνης, Χασάν, Ελ Αραμπί.

Υπενθυμίζουμε ότι οι Πειραιώτες στα  δύο παιχνίδι που έδωσαν μέχρι στιγμής στα πλέι οφ επικράτησαν του ΠΑΟΚ στην Τούμπα με 1-0 και του Αρη στο Καραϊσκάκη με 3-1.