Είναι σίγουρο πως οι Ευρωπαίοι θα νοιώθουν ανακουφισμένοι όπου τέλη Ιουλίου θα αποχωρήσουν από την Ελλάδα αφήνοντας το βρώμικο ελληνικό ποδόσφαιρο, το οποίο είναι η αλήθεια πως ανέχθηκε όσο ήταν υπό την εποπτεία τους.

Στο «καυτό» θέμα του κόσμου στα ματς του Κυπέλλου η ΕΠΟ έκανε «πραξικόπημα» αποφασίζοντας να μην υπάρχει κόσμο για τα «μάτια» του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ και μόνο! Μια απόφαση που βγήκε με ψηφοφορία, παράνομη καθώς ήταν εκτός ημερησίας διάταξης, και εξόργισε ακόμη και τους Ευρωπαίους όπως τον Πετρ Φούσεκ, τον εκπρόσωπο ΟΥΕΦΑ/ΦΙΦΑ στην χώρα μας.

Ο Φούσεκ όταν τέθηκε το θέμα ήταν ξεκάθαρος υποστηρίζοντας το αυτονόητο! Ποιος δεν θέλει τον κόσμο στα γήπεδα; Πάντα υπό τις οδηγίες της υγειονομικής υπηρεσίας. Τελικά αποδείχθηκε πως δεν τον θέλει ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ καθώς μαζί για να παίξουν χωρίς κόσμο στις ρεβάνς του κυπέλλου αποφάσισαν και διέταξαν για να ακολουθήσει πιστά ο Γραμμένος.

«Η ΟΥΕΦΑ είναι υπέρ της παρουσίας των φιλάθλων στα γήπεδα. Κάντε ότι ακριβώς κάνει και η Σούπερ Λιγκ» τόνισε μεταξύ άλλων ο Φούσεκ αλλά ο Γραμμένος είχε άλλες εντολές. Από την διαδικασία αποχώρησε αηδιασμένος ο Τάκης Αγραφιώτης καταγγέλοντας άλλο ένα πραξικόπημα της διοίκησης Γραμμένου. Για τα «μάτια» του δικού του Ιβάν αλλά και του Μελισσανίδη.