Νέα χειρόγραφα της 35χρονης, η οποία κατηγορείται για την επίθεση με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα, έρχονται στο φως της δημοσιότητας, που αποκαλύπτουν ότι επισκεπτόταν χαρτορίχτρες και καφετζούδες για να της πουν τι θα γίνει με τη σχέση της με τον πρώην σύντροφό της.

Τα σημειώματα αυτά, που βρέθηκαν στον σπίτι της κατηγορούμενης, δημοσιοποίησε η ΕΡΤ. Σε ένα από αυτά η 35χρονη γράφει:

«Αν φύγει αυτή η λευκή μαγεία θα πάνε όλα καλά. Με αυτόν πορεύομαι. Έχει αναποδιά ανάμεσά μας. Θα ακούσω ευχάριστα νέα, απλά έχω αμφιβολίες ότι είναι άπιστος, δεν είναι όμως».

Σε άλλο της χειρόγραφο αναφέρει: «Θα ανάψω ένα κερί στην εκκλησία στον Θεό να με βοηθήσει. Έχω τύχη βρέθηκε κλειδί στο φλιτζάνι. 8 Απριλίου και μετά θα είναι όλα εντάξει. Υπάρχει αγάπη και αναποδιές. Στο θέμα μπήκαν αμφιβολίες και υπάρχει απόσταση, όχι χωρισμός. Η σχέση είναι όρθια. Έχει αναποδιά ανάμεσά μας».

Τα σημειώματα αυτά δείχνουν την εμμονή της 35χρονης με τον 40χρονο άνδρα, ο οποίος φέρεται να κατέθεσε πως είχαν μια περιστασιακή σχέση και τίποτα σοβαρό.

Μάλιστα η 35χρονη έστελνε μηνύματα στην Ιωάννα μέσω Facebook, στα οποία φέρεται να τη ρωτούσε αν την ξαναενόχλησε ο πρώην της και της ζητούσε να τον διαγράψει από φίλο της.

Οι σημειώσεις από την χαρτομαντεία

Υπενθυμίζεται ότι η εμμονή με τον 40χρονο και κατά της Ιωάννας επιβεβαιώθηκε και στις σημειώσεις που είχε φέρει στο φως της δημοσιότητας tovima.gr και το MEGA.

Σε αυτές αναφέρονταν παραληρηματικές εκφράσεις που συνδέονται όπως όλα δείχνουν με χαρτομαντεία και την τράπουλα Χαλ.

Στις σημειώσεις αυτές αναφερόταν: «Δουλειά να προσέξω, φίδι και θάνατο να προσέξω με μια κάτω των 30. Είναι πιστός θα μου πει. Κάτι ευχαριστο. Εχει φίδι στην δουλειά του. Πρόσωπο πρόβλημα στο νοσοκομείο ή μπορεί να πάμε ταξίδι να το προτείνει».

Το ενδεχόμενο η 35χρονη κατηγορούμενη για την επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα να σχεδίαζε κι άλλες εγκληματικές επιθέσεις με τον ίδιο τρόπο εναντίον κι άλλων γυναικών που θεωρούσε «εχθρούς» σε σχεση με τον 40χρονο αποκαλύφθηκε σε άλλο σημείωμα όπου ανέφερε: «Θα τσακωθω με μία γυναίκα μελαχρινή». Η εν λόγω γυναίκα φαίνεται πως είναι από τον χώρο της εργασίας της 35χρονης.

Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. θεωρούν ότι ίσως γι’ αυτόν τον λόγο η 35χρονη κράτησε την περούκα, την τηλεκάρτα κλπ, τα οποία βρέθηκαν στο σπίτι της, προκειμένου να τα χρησιμοποιήσει σε νέα επίθεση με τον ίδιο τρόπο και την ίδια μεταμφίεση.

Η 35χρονη κρατείται στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού μετά από τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα.

Συνεχίζει να αρνείται τα πάντα, δεν έχει πει κουβέντα για όσα την κατηγορούν, και κρατείται μόνη της σε ειδικό κελί.

Φέρεται μάλιστα να ζήτησε να εργαστεί μέσα στις φυλακές, ώστε να μπορέσει να μειώσει την ποινή της.

Από την άλλη μεριά η Ιωάννα ανεβαίνει τον δικό της Γολγοθά, καθώς χθες υπεβλήθη σε ένα ακόμα επίπονο χειρουργείο. Σύμφωνα με τους γιατρούς της, όλα πήγαν καλά, αλλά ο δρόμος είναι ακόμα μακρύς και τα χειρουργεία που θα ακολουθήσουν αρκετά.