Προφυλακιστέες κρίθηκαν, με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέως και ανακρίτριας, μάνα και κόρη, 45 και 18 ετών αντίστοιχα, που κατηγορούνται για τη δολοφονία του 49χρονου ταξιτζή από τον Εύοσμο Θεσσαλονίκης.

Οι δύο γυναίκες φέρονται να ισχυρίστηκαν κατά τις πολύωρες απολογίες τους ενώπιον της ανακρίτριας ότι έπεφταν συχνά θύματα κακοποίησης από τον 49χρονο άνδρα.

Πρώτη απολογήθηκε η 45χρονη, σύζυγος του ανδρα, που σύμφωνα με πληροφορίες έχει αναπηρία 80%, ενώ ακολούθησε η 18χρονη κόρη της.

Τις δύο γυναίκες βαρύνουν οι κατηγορίες της ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως από κοινού σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και οπλοφορία-οπλοχρησία.

Η 18χρονη φέρεται να είπε ότι ο πατέρας της τη βίαζε σε τακτική βάση από τη Β’ γυμνασίου όταν έλειπε η μητέρα της από το σπίτι μέχρι και την Τετάρτη πριν τη δολοφονία του άνδρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 18χρονη δεν είχε πει τίποτα στη μητέρα της μέχρι τα ξημερώματα της Κυριακής, όταν και της εκμυστηρεύτηκε ότι έπεφτε θύμα βιασμού από τον πατέρα της αλλά και την απόφασή της να δώσει ένα τέλος σε αυτό το μαρτύριο, όπως φέρεται να ισχυρίστηκε.