Την ώρα που η «κοκκινομάλλα» βασική ύποπτη για την υπόθεση έχει προσαχθεί στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης, ένα νέο βίντεο έρχεται στη δημοσιότητα για την αρπαγή του 10χρονου κοριτσιού στη Θεσσαλονίκη.

Όσο οι αστυνομικοί προσπαθούν να πάρουν απαντήσεις από την ύποπτη για την αρπαγή της μικρής Μαρκέλλας, αυτό το νέο βίντεο ντοκουμέντο, δίνει μια μικρή «γεύση» από τη φρίκη που πέρασε το κοριτσάκι.

Στις εικόνες φαίνεται μία γυναίκα, μετρίου αναστήματος, να προχωράει φορώντας μαύρα ρούχα, κουκούλα και μάσκα και… πίσω της να τρέχει ένα μικρό κορίτσι.

Το παιδί, σύμφωνα με τις πληροφορίες, είναι η 10χρονη Μαρκέλλα που μόλις έχει αφεθεί ελεύθερη μετά από 44 ώρες κράτησης.

Όπως αποδείχθηκε στη συνέχεια, το παιδί εκείνες τις στιγμές του βίντεο, ήταν θολωμένο από τις ναρκωτικές ουσίες που του είχαν χορηγηθεί. Ένα επικίνδυνο κοκτέιλ ναρκωτικών.

Η γυναίκα φαίνεται να αφήνει το 10χρονο κορίτσι σε ένα άγνωστο μέρος, μόνο του, μακριά από τους γονείς του και ζαλισμένο. Εκείνο τρομαγμένο, τρέχει πίσω της, προσπαθώντας να καταλάβει τι έχει συμβεί. Όλα αυτά, καταγράφονται από κάμερα.

Λίγο αργότερα, το παιδί απλώς χάνεται από το πλάνο.

Δείτε το βίντεο: