Στο φως της δημοσιότητας έρχεται η στιγμή που η αυτοαποκαλούμενη Θεσσαλονικιά παρουσιάστρια ρίχνει νερό στον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, Νίκο Χαρδαλιά.

Όπως μπορείτε να δείτε, στο βίντεο που αρχικά αναρτήθηκε σε γνωστή πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης, η γυναίκα προσεγγίζει ευδιάθετη τον κ. Χαρδαλιά και τον υφυπουργό Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης), κ. Θεόδωρος Καράογλου.

Στη συνέχεια και εντελώς απότομα η «παρουσιάστρια» αρχίζει να εξαπολύει ύβρεις προς το πρόσωπο του υφυπουργού και του ρίχνει ένα ποτήρι νερό, το οποίο μετά πετά με δύναμη στο πάτωμα με αποτέλεσμα να σπάσει.

Όπως φαίνεται έπειτα, απομακρύνεται από ανθρώπους της ασφάλειας.

Μάλιστα, αυτό που προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση είναι ότι στο βίντεο διακρίνεται και ο ανήλικος γιος της που φαίνεται να καταγράφει και εκείνος το περιστατικό.

Δείτε το βίντεο:

Αναβλήθηκε για τον Σεπτέμβριο η δίκη της «παρουσιάστριας»

Υπενθυμίζεται ότι η αυτοαποκαλούμενη παρουσιάστρια παραπέμφθηκε στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο, μετά και τη μήνυση που κατέθεσε εναντίον της ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς.

Το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης ανέβαλε την εκδίκαση της υπόθεσης για τον Σεπτέμβριο, εξαιτίας των μέτρων για τον περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού που βρίσκονται σε ισχύ.

Η 44χρονη γυναίκα, που διώκεται για λόγω και έργω εξύβριση όπως επίσης για απειλή, δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο καθώς εκπροσωπήθηκε από πληρεξούσιο δικηγόρο. Η δικηγόρος της ανέφερε ότι η εντολέας της πήρε εξιτήριο από το Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης καθώς οδηγήθηκε για νοσηλεία, με σχετική εισαγγελική διάταξη.