Μια δήθεν επιστολή της Ελληνικής Αστυνομίας από δράστες που επιχειρούν να εξαπατήσουν τους πολίτες διακινείται μέσω ηλεκτρονικών μηνυμάτων (email) το τελευταίο διάστημα.
Τη σχετική επιστολή εντόπισε η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και ζητά από τους πολίτες να διαγράφουν το σχετικό μήνυμα.
Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ «παρακαλούνται οι πολίτες να διαγράφουν το συγκεκριμένο μήνυμα και «να μην ανοίγουν» τα συνημμένα αρχεία για αποφυγή προσβολής από κακόβουλο λογισμικό»

- Ο «δραπέτης» λύκος που έγινε viral: Η κινηματογραφική καταδίωξη που έζησε η Νότια Κορέα για 9 μέρες τελείωσε
- Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ: «Να είμαστε πολύ πιο προσεκτικοί, επιθετικοί, να μην χαρίσουμε στον αντίπαλο ούτε δύο λεπτά»
- Γαλαξίας σε σπειροειδή έκρηξη φωτός: Η εικόνα που εντυπωσιάζει τους αστρονόμους




