Η Μπάγερν Μονάχου βρίσκεται πολύ κοντά στο να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του Λιρόι Σανέ.

Μια μεταγραφή που καθυστέρησε ένα χρόνο λόγω του σοβαρού τραυματισμού που υπέστη ο γερμανός μεσοεπιθετικός το περασμένο καλοκαίρι πριν από τον αγώνα της Σίτι με τη Λίβερπουλ για το Community Shield.

Οι Βαυαροί έχουν συμφωνήσει σε όλα με τον παίκτη, ενώ το μόνο που μένει είναι η συγκατάθεση της Μάντσεστερ Σίτι, με την οποία η πρωταθλήτρια Γερμανίας βρίσκεται σε συνεχείς διαπραγματεύσεις το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Παράλληλα, η Μπάγερν Μονάχου, απ’ ό,τι φαίνεται, δεν υπολογίζει για τη νέα χρονιά τον δανεικό από την Μπαρτσελόνα Φελίπε Κουτίνιο.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η γερμανική Bild, είναι διατεθειμένη να δώσει στον Σανέ το νούμερο 10 που φορούσε ο Βραζιλιάνος την περασμένη χρονιά, απόδειξη ότι δε θέλουν να κρατήσουν τον 27άχρονο άσο στην Αλιάνζ Αρένα και την επόμενη χρονιά.

Ο Σανέ από το 2016 που αγωνίζεται στη Μάντσεστερ Σίτι έχει σημειώσει 39 γκολ και 45 ασίστ σε 134 παιχνίδια, ενώ με τους Πολίτες έχει κατακτήσει συνολικά 7 τίτλους (2 Premier League, 2 League Cup, 2 Community Shield, 1 FA Cup).