Από την στιγμή που αποκαλύφθηκε το θέμα της πολυιδιοκτησίας με ΠΑΟΚ και Ξάνθη, όλοι κατάλαβαν πως είχαμε να κάνουμε με ένα «καραμπινάτο» σκάνδαλο.

Τα στοιχεία ήταν αδιάσειστα, φανέρωναν το μέγεθος της παρανομίας και δεν είναι τυχαίο πως όλες οι αποφάσεις της ελληνικής Δικαιοσύνης ήταν καταδικαστικές για τον δικέφαλο του Βορρά.

Έφτασε λοιπόν η ώρα να εκδικαστεί η υπόθεση και στο ανώτατο δικαστήριο, με τον Ολυμπιακό να πηγαίνει στο CAS και να ζητά τον υποβιβασμό του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης.

Να εφαρμοστεί δηλαδή η ποινή που ίσχυε και στην χώρα μας για την παράβαση της πολυιδιοκτησίας. Μια ποινή που δεν εφαρμόστηκε λόγω της τροπολογίας που κράτησε τον ΠΑΟΚ και την Ξάνθη στην Σούπερ Λίγκα.

Βεβαίως τίποτε δεν έχει κριθεί ακόμα και η συνέχεια αποκτά πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς ο Ολυμπιακός έκανε αυτό που έπρεπε.

Το αν θα μείνουν ΠΑΟΚ και Ξάνθη στην μεγάλη κατηγορία θα φανεί αργότερα.

Οι πειραιώτες έκαναν την προσφυγή στο CAS και η εκδίκαση της υπόθεσης στο ανώτατο δικαστήριο θα «ταράξει τα νερά», καθώς την περίοδο που αποκαλύφθηκε το σκάνδαλο, η ποινή που προβλέπονταν για τις εμπλεκόμενες ομάδες ήταν υποβιβασμός και όχι αφαίρεση εφτά βαθμών.

Η προσπάθεια των γνωστών κύκλων της «εξυγίανσης» να παρουσιάσουν τις τελευταίες μέρες ότι ο Ολυμπιακός κινδυνεύει με υποβιβασμό, ήταν μια ακόμα προπαγανδιστική κίνηση του σάπιου συστήματος.

Για να δούμε λοιπόν ποια είναι τελικά η ομάδα που κινδυνεύει με υποβιβασμό και ποια θα είναι η απόφαση που θα πάρει το CAS;

Γιατί κανείς δεν πρέπει να ξεχνά πως τα στοιχεία είναι τόσο ακλόνητα, που δεν υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία για το αν υπάρχει σκάνδαλο πολυδιοκτησίας με ΠΑΟΚ και Ξάνθη.

Και με βάση αυτά τα στοιχεία θα εκδικάσει την υπόθεση και το CAS. Και θα έχει βέβαια μεγάλο ενδιαφέρον η απόφαση που θα πάρει το ανώτατο δικαστήριο.

Ήταν ξεκάθαρο πως ο Ολυμπιακός δεν θα έκανε ούτε βήμα πίσω και αυτό αποδεικνύει με τις πράξεις του. Και δεν πρόκειται να υποχωρήσει γιατί έχει το δίκιο με το μέρος του, σύμφωνα με όλες τις αποφάσεις των ελληνικών δικαστηρίων για την συγκεκριμένη υπόθεση.

Μέχρι τέλους λοιπόν ο αγώνας για την συγκεκριμένη ιστορία. Μια ιστορία που κλόνισε συθέμελα το ελληνικό ποδόσφαιρο και για την οποία δεν επιβλήθηκαν οι προβλεπόμενες ποινές.

Ο Ολυμπιακός πήρε τις αποφάσεις του, σχεδίασε τις κινήσεις του και έκανε την προσφυγή στο CAS. Κι αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι ήταν μια κίνηση την οποία ήθελαν πολύ και οι οπαδοί των ερυθρόλευκων.

Γιατί ο κόσμος του Ολυμπιακού βλέπει τον πόλεμο που δέχεται τα τελευταία χρόνια η ομάδα τους και είναι στο πλευρό της διοίκησης.

Κι εδώ λοιπόν ο κόσμος του Ολυμπιακού φωνάζει «μέχρι τέλους». Κι ας χρειαστεί να φτάσει ο Ολυμπιακός, όχι στο CAS, αλλά και στην άκρη του κόσμου.