Εξαιτίας του κορωνοϊού η Peugeot παρέχει στους πελάτες της ένα νέο πακέτο υπηρεσιών συντήρησης που είναι προσαρμοσμένο με γνώμονα τις δύσκολες συνθήκες που βιώνουμε αυτή την περίοδο. Ανάμεσα σε αυτές είναι η δυνατότητα που παρέχει στους πελάτες να πραγματοποιήσουν τη συντήρηση του οχήματός τους, χωρίς να απομακρυνθούν από το χώρο του σπιτιού του.

Αρκεί,  να δηλώσουν μέσω της ιστοσελίδας  www.peugeot.gr, και στην ειδικά διαμορφωμένη σελίδα «Frontida Peugeot», ότι επιθυμούν την παραλαβή του οχήματός τους από το χώρο τους και την αντικατάστασή του με ένα όχημα εξυπηρέτησης, για όσο χρόνο θα διαρκέσει το service του δικού τους. Η επιστροφή του αυτοκινήτου τους θα γίνει με την ίδια διαδικασία.

 Η διαδικασία είναι απλή. 

Ο πελάτης κλείνει ραντεβού nline στον επίσημο επισκευαστή της επιλογής του, ενώ, το επόμενο βήμα, εφόσον γίνουν οι διαδικασίες και χωρίς έξτρα χρέωση, οι άνθρωποι της Peugeot παραλαμβάνουν το αυτοκίνητο απο το σπίτι σας την ημέρα του προγραμματισμένου ραντεβο

Σας παραδίδουν ,  ταυτόχρονα, ένα αυτοκίνητο αντικατάστασης, ενώ, με το πέρας των εργασιών στο αυτοκίνητό , επιστρέφουν το αυτοκίνητό στο σπίτι, αφού πρώτα το έχουν απολυμάνει σχολαστικά.