Είναι γνωστό εδώ και ημέρες ότι η ΕΠΟ (τουλάχιστον) μέχρι και τις 11 Απριλίου θα λειτουργεί μόνο με προσωπικό ασφαλείας και πως οι υπόλοιποι υπάλληλοί έχουν μπει στο μηχανισμό στήριξης της κυβέρνησης, ώστε να λάβουν το επίδομα των 800 ευρώ.

Αυτό που επίσης είναι γνωστό αφορά την απροθυμία της διοίκησης της ΕΠΟ να προχωρήσει σε αναστολή συμβάσεων των golden boys της Ομοσπονδίας.

Οι οποίοι συνεχίζουν να πληρώνονται κανονικά και χωρίς να χάνουν ευρώ.

Την ώρα που όλος ο πλανήτης καταρρέει, την ώρα που κόσμος χάνει τη δουλειά του, την ώρα που υπάλληλοι των 800 και 1.000 ευρώ μένουν σπίτι τους και πρέπει να ζήσουν για σχεδόν δύο μήνες με 800 ευρώ, οι καλοπληρωμένοι υπάλληλοι της ΕΠΟ, παραμένουν ανέγγιχτοι.

Μια άνευ προηγουμένου πρόκληση και προς τους εργαζομένους της Ομοσπονδίας, αλλά και προς το ποδόσφαιρο και την κοινωνία συνολικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ολυμπιακός έχει θέσει ξεκάθαρα θέμα διόρθωσης αυτής της απαράδεκτης κατάστασης.

Η στάση ευθύνης των Πειραιωτών και η σαφής θέση τους είναι ότι πρέπει να καταβληθούν κανονικά οι μισθοί των υπαλλήλων, που με το μισθό τους ζουν τις οικογένειές τους.

Και να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες για να κοπούν χρήματα από τα «χρυσά παιδιά» της ΕΠΟ, που βάζουν στην τσέπη 7.000, 10.000 και 20.000 ευρώ.

Αποτελεί όνειδος για την Ομοσπονδία και όσους πήραν αυτήν την απαράδεκτη απόφαση.

Αυτούς που επέλεξαν να μη σκεφτούν τους μεροκαματιάρηδες της ΕΠΟ, αλλά έβαλαν σε πρώτο πλάνο να μη χάσουν τους παχυλούς μισθούς τους. Γιατί άραγε; Τι σκοπό εξυπηρετεί αυτή η απαράδεκτη και ντροπιαστική απόφαση;

Πώς είναι δυνατόν να μην κόβονται χρήματα από στελέχη που αμείβονται με προκλητικά μεγάλα ποσά, την ώρα που (κακώς, κάκιστα) κόβονται χρήματα από όλους τους απλούς εργαζομένους;

Πώς είναι δυνατόν η ΕΠΟ να δίνει δεκάδες χιλιάδες ευρώ στα golden boys, την ώρα που ακόμη και οι βουλευτές προχωρούν στην καταβολή του μεγαλύτερου μέρους του μισθού τους;

Πώς επιλέγουν να προκαλέσουν ζήτημα επιβίωσης στους απλούς υπαλλήλους τους, οι περισσότεροι εκ των οποίων δε θα καταφέρουν να αντεπεξέλθουν το επόμενο διάστημα με ένα ποσό 800 ευρώ (533/μήνα);

Η θέση του Ολυμπιακού είναι απόλυτη και εκφράστηκε ήδη στα αρμόδια όργανα.

Και θα γίνει ό,τι χρειαστεί, ώστε να αποκατασταθεί η τάξη, η αδικία κατά των υπαλλήλων.

Την ώρα που τα «χιλιοτραγουδισμένα» στελέχη της ΕΠΟ συνεχίζουν να πλουτίζουν.

Όπως ήταν λογικό, το θέμα τέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, που διεξήχθη μέσω τηλεδιάσκεψης.

Η πλευρά της ΕΠΟ, με τη σύμφωνη γνώμη και του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ, υποστήριξε ότι πρέπει να πληρωθούν όλοι κανονικά, και οι απλοί εργαζόμενοι και τα golden boys.

Από την πλευρά του, ο Ολυμπιακός ζήτησε να πληρωθούν μόνο οι χαμηλόμισθοι υπάλληλοι.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από