Η Renault,  προσφέρει για τις καθημερινές του μετακινήσεις του υγειονονομικού προσωπικού της Γαλλίας – χώρα που πλήττεται σφοδρά από την πανδημία τις τελευταίες ημέρες – 1.300 αυτοκίνητα. Πρόκειται μάλιστα, για 300 ηλεκτρικά Renault ZOE, μέσω του προγράμματος κοινής χρήσης αυτοκινήτων ZITY, που εγκαινιάστηκε μόλις τον περασμένο Φεβρουάριο.

Αυτή η προσφορά αφορά, αρχικά, στο προσωπικό των 9 μεγαλύτερων νοσοκομείων στην περιοχή του Παρισιού που πολεμάνε την επιδημία. Μάλιστα, τα συγκεκριμένα αυτοκίνητα είναι κοντά στα νοσοκομεία και είναι διαθέσιμα στα στελέχη που τα χρειάζονται για τις μετακινήσεις τους, κατά τη διάρκεια της βάρδιας τους.  Από αυτά τα 300 ΖΟΕ, τα 10 διατίθενται στα τμήματα διακίνησης των νοσοκομείων, ώστε να βοηθάνε στην καθημερινή τους προμήθεια με το απαραίτητο υγειονομικό υλικό.   

Παράλληλα, το δίκτυο πωλήσεων της Renault σε όλη τη Γαλλία, διαθέτει στο υγειονομικό προσωπικό όλης της χώρας ένα στόλο 1.000 αυτοκινήτων, για τις προσωπικές του μετακινήσεις, στις περιπτώσεις που το προσωπικό αυτοκίνητο έχει χαλάσει ή χρειάζεται service και υπάρχει άμεση ανάγκη μετακίνησης.

Οι δράσεις αλληλεγγύης της Renault σε ολόκληρο τον κόσμο, ενάντια στη διασπορά του Κορωνοϊού, συνεχίζονται και πολλαπλασιάζονται καθημερινά, με την ελπίδα ότι η επόμενη μέρα θα έρθει γρήγορα, βρίσκοντάς μας όλους υγιείς, δυνατούς και με όρεξη για ζωή και δημιουργία.