Όλα είναι στον αέρα αυτήν τη στιγμή όσον αφορά τις ποδοσφαιρικές διοργανώσεις σε όλη την Ευρώπη εξαιτίας του κοροναϊού που επισκιάζει τα πάντα.

Έτσι και τα πλέι-οφ της Super League, που υπό κανονικές συνθήκες θα είχαν ξεκινήσει χθες, Σάββατο (14/3), αναβλήθηκαν, με τη διοργανώτρια Αρχή να εξετάζει την καλύτερη δυνατή λύση για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος και φυσικά την ανάδειξη του φετινού πρωταθλητή.

Μετά την Τρίτη θα συγκληθεί έκτακτο Δ.Σ., στο οποίο οι ομάδες θα επανεξετάσουν την κατάσταση και σύμφωνα με τη Live Sport το πιο ρεαλιστικό σενάριο που θα πέσει στο τραπέζι είναι, εφόσον το Euro μεταφερθεί για το καλοκαίρι του 2020, να ξεκινήσουν τα πλέι-οφ το Μάιο και να ολοκληρωθούν μέσα στον Ιούνιο (μέχρι τις 20 του μηνός).

Όλα αυτά βέβαια με την προϋπόθεση ότι η κατάσταση με τον ιό θα έχει ομαλοποιηθεί και θα επιτρέπει να παιχτεί ποδόσφαιρο.

Κάτι παρόμοιο θα ισχύσει και για τα πλέι-άουτ, κάτι που σημαίνει ότι το επόμενο πρωτάθλημα (2020-21) θα πάει λίγο πίσω και θα ξεκινήσει πιθανότατα το Σεπτέμβριο.