Ο Ολυμπιακός Σύνδεσμος Φιλάθλων Πειραιώς γιορτάζει τα 95α γενέθλια του. Στις 10 Μαρτίου του 1925 γράφτηκε ιστορία με την ίδρυση της ομάδας που έμελλε να κυριαρχήσει στα αθλητικά δρώμενα της χώρας και όχι μόνο.

Ο ηγέτης του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης με ανάρτησή του στα social media αναφέρθηκε στα 95 χρόνια από την ίδρυση του μεγαλύτερου συλλόγου της χώρας και ταυτόχρονα δεσμεύτηκε να γαλουχήσει τις νέες γενιές φίλων της ομάδας.

Αναλυτικά η δήλωση του ισχυρού άνδρα του Ολυμπιακού:

«Κάθε χρόνος ύπαρξης της μεγάλης μας αγάπης, μας υπενθυμίζει την υποχρέωση που έχουμε ο καθένας από το πόστο του, να κρατάμε ψηλά τη Σημαία του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ.

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ δεν ήταν ποτέ μία απλή ομάδα σε οποιοδήποτε σπορ. Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ήταν, είναι και θα είναι ένας σύλλογος, ένας ζωντανός οργανισμός που θα στέκεται αλληλέγγυος στον τόπο μας και στο πλευρό αυτών που έχουν ανάγκη, τιμώντας τις ιστορικές του καταβολές και κάνοντας τους υποστηρικτές του αλλά και όλους τους Έλληνες περήφανους για την παρουσία του εντός και εκτός γηπέδων.

Το σθένος, η αλύγιστη θέληση, το πάθος, η ψυχική δύναμη, η πίστη και η ψυχοσύνθεση του νικητή, είναι τα στοιχεία που «ποτίζουν» 95 χρόνια τώρα την ερυθρόλευκη φανέλα, με το σήμα του δαφνοστεφανωμένου εφήβου να στέκει αγέρωχο και περήφανο.

Προσωπική μου δέσμευση και στόχος, είναι πως με όλες μου τις δυνάμεις θα φροντίζω ώστε οι νέες γενιές Ολυμπιακών, να γαλουχούνται με όλα εκείνα τα στοιχεία που κάνουν το σύλλογό μας τον μεγαλύτερο που γνώρισε η πατρίδα μας.

Για τη μεγάλη μας αγάπη. Για την ερυθρόλευκη φανέλα που μας παθιάζει. Για τον έφηβο στο στήθος και στις καρδιές μας.

Χρόνια πολλά ΘΡΥΛΕ!

ΖΗΤΩ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!».

View this post on Instagram

«Κάθε χρόνος ύπαρξης της μεγάλης μας αγάπης, μας υπενθυμίζει την υποχρέωση που έχουμε ο καθένας από το πόστο του, να κρατάμε ψηλά τη Σημαία του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ. Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ δεν ήταν ποτέ μία απλή ομάδα σε οποιοδήποτε σπορ. Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ήταν, είναι και θα είναι ένας σύλλογος, ένας ζωντανός οργανισμός που θα στέκεται αλληλέγγυος στον τόπο μας και στο πλευρό αυτών που έχουν ανάγκη, τιμώντας τις ιστορικές του καταβολές και κάνοντας τους υποστηρικτές του αλλά και όλους τους Έλληνες περήφανους για την παρουσία του εντός και εκτός γηπέδων. Το σθένος, η αλύγιστη θέληση, το πάθος, η ψυχική δύναμη, η πίστη και η ψυχοσύνθεση του νικητή, είναι τα στοιχεία που «ποτίζουν» 95 χρόνια τώρα την ερυθρόλευκη φανέλα, με το σήμα του δαφνοστεφανωμένου εφήβου να στέκει αγέρωχο και περήφανο. Προσωπική μου δέσμευση και στόχος, είναι πως με όλες μου τις δυνάμεις θα φροντίζω ώστε οι νέες γενιές Ολυμπιακών, να γαλουχούνται με όλα εκείνα τα στοιχεία που κάνουν το σύλλογό μας τον μεγαλύτερο που γνώρισε η πατρίδα μας. Για τη μεγάλη μας αγάπη. Για την ερυθρόλευκη φανέλα που μας παθιάζει. Για τον έφηβο στο στήθος και στις καρδιές μας. Χρόνια πολλά ΘΡΥΛΕ! ΖΗΤΩ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!». #Olympiacos #Olympiacos95 #95LegendaryYears #HappyBirthday #Anniversary #Greece #Piraeus #WeKeepOnDreaming #Football #LovePiraeus @olympiacosfc

A post shared by Evangelos Marinakis (@evangelos.marinakis) on