Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται διασωληνωμένος ένας από τους ασθενείς που νόσησαν από τον κορωνοϊό. Βρίσκεται στο νοσοκομείο του Ρίου και σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του υπουργείου Υγείας για τον κορωνοϊό Σωτήρη Τσιόδρα πρόκειται για το 66χρονο από την Αμαλιάδα που ήταν το πρώτο κρούσμα κορωνοϊού στην περιοχή και είχε ταξιδέψει στους Αγίους Τόπους.

Σύμφωνα με τον κ. Τσιόδρα διασωληνώθηκε τα ξημερώματα και είναι σε σοβαρή κατάσταση.

Είναι και το πιο βαρύ από τα περιστατικά που έχουν καταγραφεί στην Ελλάδα καθώς τα υπόλοιπα κρούσματα παρουσιάζουν ήπια συμπτώματα.

σε πολύ καλύτερη κατάσταση είναι η σύζυγός του και τα υπόλοιπα κρούσματα.

Στο νοσοκομείο συνεχίζουν να καταφθάνουν ύποπτα κρούσματα. Συγκεκριμένα, το βράδυ της Πέμπτης (5/3) έφθασαν δύο αστυνομικοί που είχαν έρθει σε επαφή με τον 67χρονο, καθώς επίσης ένα ύποπτο κρούσμα από τη Ζάκυνθο κι ένα από το Αγρίνιο.

Μεταξύ ασθενών, συνοδών και ιατρικού προσωπικού επικρατεί φόβος, ενώ υπάρχει και έλλειψη σε υλικά, σύμφωνα με συνδικαλιστές της ΠΟΕΔΗΝ. Ωστόσο, έχει δοθεί διαβεβαίωση ότι θα γίνει ανεφοδιασμός στα απαραίτητο ιατρικό υλικό.

Την ίδια στιγμή, γέμισε το νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας», καθώς εφημέρευε επί δύο συνεχόμενες μέρες. Επομένως, αύριο θα εφημερεύσει το πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Ρίου με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από