Η Αθηνά Οικονομάκου έδωσε τη δική της απάντηση στο ενδεχόμενο ενός remake της επιτυχημένης σειράς…

«Η Ζωή της Άλλης» ξανά στους δέκτες

Η ηθοποιός Αθηνά Οικονομάκου έχει ευρέως γνωστή μέσα από τον πρωταγωνιστικό ρόλο της στη σειρά του Mega «Η Ζωή της Άλλης», υποδυόμενη την Ξένια, μια γυναίκα που έφερε τα πάνω στις ζωές των υπόλοιπων ηρώων.

Η Ζωή Της Άλλης είναι ο τίτλος ελληνικής καθημερινής δραματικής τηλεοπτικής σειράς που έκανε πρεμιέρα στις 27 Σεπτεμβρίου του 2009 στον τηλεοπτικό σταθμό Mega Channel. Η σειρά προβλήθηκε για τρεις σεζόν και αποτελείται από 401 επεισόδια ενώ το τελευταίο επεισόδιο προβλήθηκε στις 6 Ιανουαρίου του 2012.

Το σενάριο της σειράς βασίζεται σε αυτό της μεξικάνικης τηλενουβέλας Querida Enemiga(=Αγαπητή εχθρός).Τη διασκευή του σεναρίου στα ελληνικά ανέλαβε ο Γιώργος Χρυσοβιτσάνος ενώ τη σκηνοθεσία επιμελήθηκε ο Δημήτρης Αρβανίτης.

Τους τρεις πρωταγωνιστικούς ρόλους στη σειρά ερμήνευσαν η Κάτια Δανδουλάκη, η Αθηνά Οικονομάκου και η Ευδοκία Ρουμελιώτη.

Η επιστροφή του MEGA

View this post on Instagram

? ———- Ξένια – Η ζωή της άλλης ———- ? ———————————————————————————– Και κάπως έτσι το κορίτσι μου σήμερα επέστρεψε και πάλι στις οθόνες μας!!! Καθημερινά Δευτέρα έως Παρασκευή στις 15:50 – 16:30, ζήστε τη ζωή της άλλης ξανά μαζί με την Ξένια μου μόνο στο ένα και μοναδικό MEGA!!!? Μη χάσετε τη συγκλονιστική ιστορία της Ξένιας μου!!!!? Ξενακι μουυ σ’ αγαπώωω και μου είχες λείψει άπειρα από την τηλεόραση, είμαι απεριόριστα ενθουσιασμένη που θα ζω και πάλι μαζί σου καθημερινά τη ζωή της άλλης και είμαι έτοιμη να τη ζήσω Θεά μου!!!??? Επίσης έχω λιώσει μαζί σου που σε είδα και πάλι έτσι, με το ξανθό σου το μαλλάκι, μικρούλα και τόσο μα τόσο γλυκιά, λιώνω γι’αυτό το υπέροχο, πανέμορφο και γλυκό προσωπάκι σουυ!!????????? @athinao1konomakou —————————————- @athinao1konomakou

A post shared by ?Φοίβη Σπανουδακη? (@oikonomakitsa_forever) on

Με αφορμή την επιστροφή του Mega αλλά και το remake που γίνεται εδώ και λίγους μήνες σε τηλεοπτικές σειρές του παρελθόντος, η Αθηνά Οικονομάκου με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram απάντησε σε όλους εκείνους που κάνουν λόγο για επιστροφή της «Ζωής της Άλλης». «Τι γίνεται ρε παιδιά; Ξεκίνησε «Η Ζωή της Άλλης»; Θα θυμηθούμε τα νιάτα μας; Κανονίστε τώρα να κάνει πάλι 45αρια όπως τότε και να με αναγκάσετε να ξεθάφω την περούκα για να πάμε για remake… Όχι…», ανέφερε χαρακτηριστικά η γνωστή ηθοποιός αποκλείοντας το ενδεχόμενο να συμβεί κάτι τέτοιο.

Δείτε το βίντεο